Dochter Joel in The Last of Us HBO serie is gecast!

News
donderdag, 01 juli 2021 om 11:30
the last of us remasteredf1625473570
De verfilming van de The Last of Us-gamereeks is volop in productie, waarvan de opnames al snel dit jaar van start gaan. Naast dat Pedro Pascal de hoofdrol gaat spelen van Joel, is de dochter van Joel nu ook gecast in de The Last of Us HBO serie. Nico Parker speelt de rol van dochter Sarah in de aankomende verfilming.
Deadline heeft bekendgemaakt dat Nico Parker het nieuwste castlid is van de The Last of Us HBO serie. De jonge actrice kun je kennen van Disney’s live-action Dumbo film. Hiernaast speelde ze in HBO’S The Third Day en verschijnt ze in Reminiscence. Nu wordt haar rol als Joel’s dochter Sara hierbij toegevoegd.
De cast van de The Last of Us HBO serie raakt al aardig gevuld. Naast Nico Parker, is Pedro Pascal gecast als Joel. Bella Ramsey staat gepland de rol te spelen van Ellie, Gabriel Luna de broer van Joel genaamd Tommy en Merle Dandridge, de stemactrice van Marlene in de The Last of Us-game, staat ook gepland hetzelfde karakter te spelen in de live-action serie. Neil Druckmann en Craig Mazin staan gepland de serie te schrijven en uitvoerend te produceren, samen met Carolyn Strauss en Evan Wells.

The Last of Us HBO serie gaat game opvolgen

De nieuwste HBO serie staat gepland de eerste The Last of Us-game te verfilmen, waar de serie voor het grootste deel de game opvolgt maar er ook af en toe wordt afgeweken van het bekende plot van de game.
In de serie kunnen we zien dat, 20 jaar in de apocalypse, Joel een jong meisje uit een quarantaine-zone probeert te smokkelen omdat zij erg belangrijk zal zijn voor het genedesmiddel van een bruut zombievirus. Ze bevinden zich al snel in een groot, apocalyptische woestijn vol met enge monsters. Het duo trekt samen door de Verenigde Staten en bouwen al snel een band op, waar gevaar altijd dicht op de loer ligt.

Populair Nieuws