The Last of Us serie cast de Terminator als Tommy

News
vrijdag, 16 april 2021 om 14:00
the last of us tommyf1632145303
HBO heeft weer een nieuw talent aan de The Last of Us serie toegevoegd. Dit keer is het Gabriel Luna die aan de cast wordt toegevoegd. De acteur is onder andere bekend van zijn rol als Terminator in Terminator: Dark Fate.
Variety maakt het nieuws bekend. Luna neemt de rol van Tommy, het jongere broertje van Joel op zich. Joel zelf wordt gespeeld door Pedro Pascal, de acteur die de meeste mensen inmiddels wel kennen als de Mandalorian. Eerder speelde hij ook al in Game of Thrones als de Viper.
Luna zelf is ook geen onbekende acteur meer inmiddels. Naast zijn rol in Terminator Dark Fate speelde Luna namelijk ook al in Agents of Shield. Daarin nam hij de rol van Ghost Rider op zich. Naast Luna en Pascal speelt ook Balla Ramsey een rol in de HBO-serie. De actrice die je kent uit Game of Thrones speelt Ellie.

The Last of Us serie naar HBO

De serie rondom The Last of Us komt naar HBO en wordt ontwikkeld door onder andere Chernobyl-schrijver Craig Mazin en Neil Druckmann. Laatstgenoemde was de regisseur van beide The Last of Us-games. Daarmee lijkt de serie in ieder geval in goede handen te zijn.
Het nieuws komt een week nadat duidelijk werd dat The Last of Us ook een remake lijkt te gaan krijgen voor de PlayStation 5. Er is al veel onvrede onder fans over het idee, maar de remake zou in dezelfde stijl van The Last of Us Part 2 moeten verschijnen. Je kunt er meer over horen in de meest recente XGN Cast, waarin Roland en ondergetekende het uitgebreid behandelen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties