Pedro Pascal speelt Joel in The Last of Us serie

News
donderdag, 11 februari 2021 om 13:30
the last of us remasteredf1625473570
Pedro Pascal, bekend van The Mandalorian en Game Of Thrones, neemt de rol van Joel van ‘The Last Of Us’ op zich. De immens populaire game staat al een lange tijd in de spotlights aangezien er bekend was gemaakt dat er een serie adaptatie van de game aan zat te komen.
Pedro Pascal kun je vast kennen van zijn rol in Game Of Thrones als Oberyn Martell en zijn hoofdrol in The Mandalorian. Ook speelde hij in Narcos als Javier Peña en als slechterik in de nieuwe Wonder Woman: 1984 film.

Het verhaal

Het verhaal van The Last Of Us, gemaakt door Naughty Dog, speelt zich af in een postapocalyptische wereld waarin Joel, gespeeld door Pedro Pascal, de 14-jarige Ellie meeneemt door de Verenigde Staten, om een plek te vinden waar zij beschermd kan worden. Dit omdat zij de enige hoop is voor de gehele mensheid. Zij is namelijk immuun voor de infectie die door heel Amerika verspreid is.
De reis brengt veel gevaren met zich mee. Waaronder verschillende slechteriken maar ook geïnfecteerden zoals de ‘Clickers’. Tijdens deze reis hebben Joel en Ellie alleen elkaar. Je kan deze dynamiek goed zien in de game, wat uiteindelijk The Last Of Us ook zo goed maakt. Dit zouden we kunnen terugverwachten in de serie.

Wie speelt Ellie?

Naast dat er net bekendgemaakt is dat Pedro Pascal Joel gaat spelen, is ook bekendgemaakt wie zijn co-actrice wordt. Ellie wordt namelijk gespeeld door Bella Ramsey, die naast Pedro ook in Game Of Thrones speelde. In GOT speelde zij de rol van Lyanna Mormont. In seizoen 6 maakte zij haar debuut in de serie.

Wie maakt de serie?

Kantemir Balagov regisseert de pilot aflevering van The Last Of Us serie, in samenwerking met Sony Pictures Television, PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint, and Naughty Dog. Druckmann en Mazin schrijven de serie en zijn de uitvoerende producenten. Carolyn Strauss is ook de uitvoerende producent, samen met Naughty Dog directeur Evan Wells, Asad Qizilbash en Carter Swan van PlayStation Productions.
The Last Of Us serie belooft dus een groot spektakel te worden. Ben jij blij dat Pedro Pascal de rol van Joel op zich neemt?