The Last of Us karakter Marlene verschijnt in de HBO serie

News
maandag, 31 mei 2021 om 9:00
the last of us remasteredf1625473570
We weten al een lange tijd dat Pedro Pascal en Bella Ramsey de rollen van Joel en Ellie gaan spelen in de gloednieuwe The Last of Us HBO serie. Natuurlijk zijn dit niet de enige twee karakters uit de game en kunnen we nog vele andere karakters verwachten in de serie. Zo is er bekendgemaakt dat het personage Marlene ook haar opwachting maakt in de serie en dat ze gespeeld wordt door dezelfde (stem)actrice als in de game: Merle Dandridge.
Volgens The Hollywood Reporter kunnen we Merle Dandridge als Marlene zien verschijnen in de Last of Us HBO serie, waarvan productie deze zomer van start gaat. In de eerste The Last of Us-game was Marlene de leider van de Fireflies. Dit is een groep die tegen militaire onderdrukking vecht en er alles aan doet om een vaccin te vinden om het zombievirus te stoppen. In The Last of Us Part II zagen we haar ook terugkeren in flashbacks.
Merle Dandridge heeft naast stemacteren ook enige ervaring met acteren in live-action projecten. Zo heeft ze rollen vervuld in The Flight Attendant, The Night Shift en Greenleaf. Haar rol als Marlene wordt komt hier dus ook bij.

The Last of Us HBO serie bevat Marlene

Het eerste seizoen van de aankomende HBO serie The Last of Us wordt een verfilming van de eerste game, maar wijkt in sommige stukken af van het originele plot. Met het nieuws dat Merle Dandridge haar rol als Marlene vervult in de serie, is de cast een stuk uitgebreid. Eerder was al bekend gemaakt dat er rollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal als Joel, Bella Ramsey als Ellie en Gabriel Luna als Joel’s broer Tommy.
De serie wordt geschreven en geproduceerd door Craig Mazin, samen met Neil Druckmann. Druckmann is de regisseur van beide The Last of Us-games van Naughty Dog. Een releasedatum voor de serie is nog niet bekendgemaakt.

Populair Nieuws