Nieuw op Netflix: Fear Street Part One: 1994

News
maandag, 05 juli 2021 om 13:00
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971
Dit is nog nooit eerder gebeurd op streamingdienst Netflix. Zo brengt de streamingdienst vanaf 2 juli elke week één deel uit van de Fear Street trilogie, waarvan de eerste genaamd Fear Street Part One: 1994 nu te bekijken is op Netflix en voor de nodige portie horror zorgt.
Sinds 2 juli staat Fear Street Part One: 1994 op Netflix. Dit is het eerste deel uit de driedelige-reeks die wekelijks in juli uitkomen. In het eerste deel volgen we een groep van tieners in het jaar 1994. Zij kunnen zien dat er in hun omgeving verschillende moorden worden gepleegd. Ze beginnen te begrijpen dat deze gruwelijke evenementen gelinkt kunnen zijn aan de gebeurtenissen die in de generaties voor hen in hun stad genaamd Shadyside plaatsvonden. Zij kunnen nu de volgende doelwitten worden.
De nieuwste Netflix trilogie is gebaseerd op de horrorboeken van R.L. Stine. Dit is een trilogie waarin we de nachtmerrie kunnen beleven in drie verschillende tijdperken van Shadyside’s geschiedenis. Fear Street Part One: 1994 is nu te bekijken. 9 juli volgt het volgende deel genaamd Fear Street Part Two: 1978 en 16 juli komt het laatste deel uit, waar we de gruwelijke gebeurtenissen uit 1666 kunnen beleven. De drie delen moeten uiteindelijk voor een link tussen de drie films zorgen.
De cast van Fear Street Part One: 1994 bestaat onder andere uit Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Maya Hawke, Benjamin Flores Jr. en Julia Rehwald. De regisseur van dit deel is Leigh Janiak.

Andere horrortitels op Netflix

Andere horrorfilms die je nu op Netflix kunt kijken, zijn onder andere The Conjuring, Annabelle Comes Home, Insidious, The Forest en Happy Death Day.
Ben jij van plan de Fear Street-trilogie te gaan kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws