Nieuwe Loki video geeft je een kijkje achter de schermen

News
donderdag, 03 juni 2021 om 13:00
loki disneyf1623080204
9 juni is eindelijk de dag wanneer de nieuwste Marvel serie Loki in première gaat. Hier moeten we nog een paar dagen op wachten. Tot die tijd heeft het officiële Disney YouTube kanaal een nieuwe Loki YouTube video geplaatst, waarin we een kijkje achter de schermen krijgen.
De nieuwste YouTube video heet Mischief Featurette, die geplaatst is door Disney NL en waarin we voor iets meer dan een minuut een kijkje krijgen achter de schermen voor de nieuwe Loki serie. Hier zien we de cast acteren voor blauwe en groene schermen, komen een aantal dialogen uit de serie voorbij en zien we de cast en crew achter de schermen met elkaar praten over de aankomende Marvel serie.
De cast van de nieuwste Disney+ serie bestaat onder andere uit Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Owen Wilson en Richard E. Grant. Als je een groot fan bent van deze cast en alles wilt weten van de productie van de serie, is de nieuwste Loki YouTube video wat voor jou!
Bekijk de achter de schermen video hieronder:

Nieuwe Loki YouTube video bereid je voor op de serie

Er wordt op dit moment alles gedaan om de nieuwste Marvel serie aan het licht te brengen. Na de releases van WandaVision en The Falcon and The Winter Soldier, moet Loki het opnieuw gaan bewijzen dat Marvel één van de populairste franchises is van het moment.
In de nieuwe serie volg je de antiheld Loki net na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Hij heeft de Tesseract weten te bemachtigen en weten te ontsnappen van de superhelden wanneer zij terug in de tijd zijn gereisd naar de gebeurtenissen van de originele Avengers film. Toch wordt Loki al snel weer gevangen genomen door de Time Variance Authority, waarna hij een passende straf zal krijgen.
De serie gaat vanaf woensdag 9 juni in première, waarvan er daarna elke woensdag één van online komt.