Oscar Isaac bevestigt hoofdrol in Moon Knight Marvel serie

News
vrijdag, 28 mei 2021 om 12:30
Het is door Star Wars-acteur Oscar Isaac zelf bevestigd dat we hem zien schitteren als de Marvel superheld Moon Knight. De nieuwe Moon Knight Marvel serie is uiteindelijk te zien op Disney+.
In een recente tweet van Marvel Studios heeft Oscar Isaac zelf zijn hoofdrol bevestigd in de nieuwste Moon Knight serie. Zo staat er in de nieuwe tweet ‘’WIJ ZIJN MOONKNIGHT’’ vermeld, met een foto van hem erbij en achter hem diverse tekeningen van de nieuwste Marvel superheld.
De serie wordt ontwikkeld door Jeremy Slater, die ook achter de Netflix sensatie Umbrella Academy zit. Ook leidt hij het schrijversteam van de serie. Mohamed Diab regisseert de Moon Knight serie. Naast dat Oscar Isaac de hoofdrol vervuld, zijn castleden zoals May Calamawy en Ethan Hawke ook aanwezig in de Disney+ serie.

Oscar Isaac in de nieuwste Moon Knight Marvel serie

Oscar Isaac kunnen we natuurlijk van zijn rol als Poe Dameron in de meest recente Star Wars-films, maar ook zijn aankomende rol in de langverwachte Sci-Fi film Dune. Zijn hoofdrol in de nieuwste Disney+ serie wordt toegevoegd aan deze grote rollen uit zijn carrière.
Moon Knight is één van de vele Marvel superhelden. Na een heftig gevecht dat resulteerde in zijn dood, komt Marc Spector in contact met de Egyptische maangod Khonshu, die hem een kans geven terug te keren op aarde als hij zijn lichaam gaf aan de god. Deze ruil accepteert hij, waardoor Khonshu zijn lichaam gebruikt en over diverse gaven bezit. Al snel staat hij bekend als de superheld Moon Knight, die de criminele onderwereld bevecht en verschillende, geheime identiteiten heeft om hemzelf te beschermen.