Ghostrunner release op PS5 en Xbox Series X is bekendgemaakt

News
donderdag, 03 juni 2021 om 12:30
ghostrunnerf1622712482
Uitgever 505 Games maakt bekend dat de Ghostrunner release op PS5 en Xbox Series X dit najaar 28 september te verwachten is. Dit is afgelopen woensdag bekendgemaakt in een nieuwe tweet, waar staat dat de release op de Next Gen consoles een aantal updates met zich meebrengt.
Ghostrunner kwam eind 2020 uit op PS4 en Xbox One. In deze game moet je als Jack door gevaarlijke gebieden reizen door op muren te klimmen, te rennen, te springen en waar vijanden op je staan te wachten die je in één keer kunnen vermoorden. Wanneer je meer progressie maakt in de game, krijg je beschikking tot nieuwe gaven en upgrades.

Ghostrunner release op PS5 en Xbox One brengt nieuwe updates

De Ghostrunner release op PS5 en Xbox Series X brengt verbeterde graphics en performance met zich mee. Zo krijgt de Ghostrunner versie op de Next Gen consoles post-processing HDR, een ray tracing fidelity modus, 3D audio waar de release op de PS5 ook haptic feedback krijgt op de DualSense controller. De nieuwste releases draaien op 4K, 120 FPS. Mensen die de game hebben gekocht voor de PS4 en/of de Xbox One krijgen er een gratis upgrade bij. Ook kun je het nieuw kopen voor 30 euro.
Bekijk hier de aankondiging van 505 Games:
Wanneer je Ghostrunner tot je beschikking hebt, krijg je alle modi van de game erbij. Zo krijg je al de standaard modi, maar ook de anderen die voor deze zomer gepland staan zoals Kill Run, een toegankelijkheidsmodus en een fotomodus.
Ben jij van plan Ghostrunner voor de PS5 en/of de Xbox Series X aan te schaffen? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws