Eerste beelden van Monsters, Inc. spin-off voor Disney+ getoond

News
vrijdag, 21 mei 2021 om 14:30
monsters at workf1621592360
Het is al een hele tijd geleden dat de eerste Monsters. Inc. film is uitgekomen wereldwijd. Na het succes van dit eerste deel, is er een tweede deel uitgekomen genaamd Monsters University. Na lange tijd geen nieuwe content te hebben gehad van deze franchise, is er eindelijk meer bekend gemaakt over de nieuwste Monsters, Inc. spinoff genaamd Monsters at Work. Deze komt naar Disney+ en nu zijn ook de eerste beelden getoond.
De nieuwste Disney+ spin-off slaat een hele andere weg in de Monsters, Inc. universum. Wanneer de wezens origineel hun energie kregen van de gillen van kinderen is dit nu compleet veranderd. De spin-off vindt plaats zes maanden na de gebeurtenissen van de eerste film, waar de monsters nu hun energie krijgen van kinderen die lachen in plaats van gillen. Hierdoor moeten de nieuwste medewerkers hun leerstof als schrikker vergeten en leren hoe je kinderen aan het lachen kan maken.
De cast van de spin-off serie bestaat onder andere uit Billy Crystal, John Goodman, Ben Feldman en Mindy Kaling. De maker van de serie is Roberts Gannaway.
Bekijk de eerste teaser van Monsters At Work hieronder:

Wanneer is de Monsters, Inc. spin-off release op Disney+

In de nieuwste serie zien we natuurlijk ook de oude en vertrouwde Mike en Sulley ook terug, maar zien we tegelijkertijd ook een aantal nieuwe karakters verschijnen. De spin-off verschijnt 2 juli op Disney+. Het is nog niet precies duidelijk of de gehele serie er gelijk op komt te staan of dat er elke week een aflevering uitkomt.
Ben jij enthousiast voor de nieuwste Monsters, Inc. spin-off? Laat het weten in de reacties!