Nieuwe beelden van de Loki serie op Disney+ getoond

News
woensdag, 14 april 2021 om 9:30
loki disneyf1623080204
Over twee weken rond de Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier alweer af. Gelukkig houd dat niet in dat er geen nieuwe Marvel series meer aan zitten te komen. De Loki serie zal vanaf 11 juni te zien zijn en er zijn weer nieuwe beelden opgedoken waar Loki in een gevangenis zit.
Empire Magazine bracht een nieuwe editie uit en daar staat deze keer de Marvel serie Loki centraal in. Naast alleen maar veel tekst en interviews over de serie, heeft Marvel ook een aantal nieuwe beelden vrijgegeven.
In de nieuwe beelden zien we Loki die net gevangen is genomen door de Time Variance Authority. Het beeld sluit waarschijnlijk direct aan op de gebeurtenis na Avengers: Endgame, waar Loki de Tesseract te pakken kreeg en wist te ontsnappen aan de superhelden. Hij zou vervolgens opgepakt moeten zijn door de TVA en staat nu terecht.

Logo Loki zegt al veel over serie

Tom Hiddleston heeft ook een mooie teaser gegeven over waar de serie nou precies over gaat. Zo zou de serie overeen komen met het logo. Het logo wisselt constant van vormen, lettertype en uiterlijk, dit veranderen van gedaante is iets waar Loki ook een van de beste in is. Het lijkt er dus dan op dat we niet alleen Loki als zijn traditionele vorm gaan zien, maar wellicht ook in de vorm van verschillende superhelden of andere belangrijke personages om te krijgen wat hij zoekt.
Om alle details te weten te komen, moeten we helaas nog even wachten tot we de serie mogen aanschouwen op Disney+.

Populair Nieuws