The Falcon and the Winter Soldier had een ander verhaal

  Er gingen al een tijdje geruchten rond dat het verhaal van The Falcon and the Winter Soldier heel anders zou zijn. De geruchten luidde dat het verhaal meer in de richting van een pandemie en dat door de terugkomst van de andere helft van de bevolking, dit ineens een enorm gevaar zou zijn. Er is nu duidelijk gegeven over wat het geschrapte verhaal eigenlijk zou zijn, en nee dat was geen pandemie.

  Disney+

  De bedenker en schrijver van The Falcon and the Winter Soldier, Malcolm Spellman, heeft laten weten dat er inderdaad een andere verhaallijn was dan de Flag-Smashers die wilden dat de wereld als één volk samen verder ging. Spellman mag het verder niet hebben over de verloren verhaallijn, maar geeft wel aan dat hij er helemaal weg van was en dit graag had zien gebeuren, maar nee, het heeft niets te maken gehad met een pandemie.

  Krijgen we de verhaallijn ooit te zien?

  De verhaallijn kan eventueel nog gebruikt worden in een stripboekenreeks die afwijkt van de MCU. Veel andere stripboeken hebben ook afwijkende verhalen dan wat we op het beeld te zien krijgen en bieden in sommige gevallen meer dieptegang in hele andere richtingen. Helaas hebben we voor nu geen duidelijkheid over de andere verhaallijn dat is geschrapt. Spellman heeft zijn mond goed dichtgehouden over de andere uitkomst van de helden en schurken in de recente Disney-hit.

  Nu we het toch over The Falcon and the Winter Soldier hebben, luister ook de podcast van XGN, waar Luuc en Roland de hele serie reviewen!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.