Quicksilver heette bijna anders in WandaVision

News
maandag, 31 mei 2021 om 16:00
wandavision quicksilverf1622467356
De neppe versie van Wanda haar broer, Pietro, had in WandaVision bijna een heel andere naam dan Ralph Bohner. De nepversie van Quicksilver zou keuze hebben gehad uit diverse namen, maar pas op het laatste moment werd dit Ralph Bohner en geen andere naam had beter kunnen zijn.
Let op: dit artikel bevat spoilers over het eerste seizoen van WandaVision.
Niet iedere fan is even blij met de nepversie van Quicksilver in WandaVision. Ergens logisch want dat was Wanda in de serie zelf ook niet natuurlijk. Maar nu lijkt het erop dat de zogeheten ’Ralph Bohner’, in eerste instantie een heel andere naam had in de Disney+ hit serie.
Tenoyah Parris zegt tegen Collider dat er zelfs op de dag van de opnames een andere optie was voor de naam van de nepversie van Quicksilver. Wat de naam precies was van het personage is Parris niet bijgebleven, dus wat het precies zou zijn weten we niet. Parris zegt wel dat “Ralph Bohner zonder twijfel de beste optie is geweest.”

Quicksilver nu wel of niet in de MCU?

Dit was natuurlijk slechts een korte cameo van het bekende personage uit de X-Men reeks. Hoewel veel fans dachten dat het nu eindelijk zover was om X-Men en MCU samen te gaan voegen, lijkt dat niet het geval te zijn en moeten we dus nog steeds wachten tot er een nieuwe film komt die wél de cross-over plaats laat vinden.
Mogelijk is dat in de handen van Deadpool met zijn derde film of juist een heel nieuwe serie of film die de twee gigantische stripboekenreeksen ook op het beeld samenvoegt.

Populair Nieuws