Komt PlayStation in juli met haar eigen show? - Stelling van de dag

News
vrijdag, 18 juni 2021 om 18:00
playstation 5 thumbf1624433855
Microsoft heeft met de Xbox & Bethesda games showcase op E3 2021 hoge ogen gegooid en het initiatief getoond. Maar hoe zit het met Sony? Gaan we in juli een speciale PlayStation show krijgen?
Na jarenlang de onderliggende partij te zijn geweest, heeft Microsoft eindelijk weer een geweldige show gehad op E3 2021, met een hele berg aan games - inclusief veel exclusives!
Het is nu aan Sony om te antwoorden, maar de Japanse uitgever en console-fabrikant heeft ervoor gekozen om de E3 dit jaar opnieuw over te slaan. Er gaan geruchten dat er op 8 juli dan ook een PlayStation Event staat gepland, maar het is nog maar de vraag of dat klopt. Wat ons betreft zal Sony alleen wel moeten om het tij niet te ver te laten keren.

Komt Sony met een eigen show? - Stelling van de dag

Wat denk jij over de mogelijke PlayStation show van Sony? Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn maandag vanaf 19:00 weer live en dus kun je lekker met de chat en hosts de discussie aangaan.

Een dagelijkse stelling

Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar [email protected]. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!
Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!