‘Nieuw PlayStation Event staat gepland voor 8 juli’

News
donderdag, 17 juni 2021 om 13:30
2021 07 05 playstation gadgetsf1625507084
Er waren veel uitgevers aanwezig tijdens de E3 2021. Toch mist Sony in dit rijtje, waar we in voorgaande jaren veel nieuwe PlayStation titels langs zagen komen. Toch hoeven we niet getreurd te zijn volgens tech specialist Roberto Serrano. Hij geeft aan dat er een nieuw PlayStation Event voor 8 juli gepland staat.
Roberto Serrano is een zakelijke analist en een web/tech/project specialist die al vaker dingen van tevoren voorspelt heeft, die later waar bleken te zijn. Nu heeft hij in een recente tweet gezegd dat er een gloednieuw PlayStation Event op 8 juli plaatsvindt, waar we een kijkje kunnen krijgen van nieuwe PlayStation games en die van hun partners. Roberto Serrano heeft dit vernomen naar bronnen dichtbij hem.
Het PlayStation Event die er naar verluidt in juli aankomt, zal 22:00 uur Nederlandse tijd plaatsvinden. Alhoewel Sony er dit jaar niet was tijdens de E3, wordt het toch goedgemaakt als het nieuwe PS Event er daadwerkelijk aankomt. Welke nieuwe titels er aangekondigd kunnen worden, is niet precies bekend. Wel is de kans groot dat we nieuwe dingen te zien krijgen van Horizon Forbidden West en de nieuwste PS5-exclusives.
Bekijk de tweet van Roberto Serrano hieronder:

PlayStation Event maakt afwezigheid E3 goed

Hoewel het niet zeker is dat het PlayStation Event er daadwerkelijk aankomt, zou het een mooie kans zijn om de nieuwste titels te laten zien die we niet gezien hebben tijdens de E3 2021 van Sony.
Naast dat Sony er niet was tijdens het grote game-evenement van afgelopen week, zijn er alsnog een aantal mooie presentaties plaatsgevonden zoals die van Nintendo, Ubisoft en Microsoft met de Xbox en Bethesda Showcase.
Kijk jij al uit naar het PlayStation Event die er naar verluidt aan zit te komen? Laat het weten in de reacties!