Deze Joss Whedon HBO serie staat nu op Ziggo GO

News
donderdag, 15 april 2021 om 14:00
the neversf1618480519
Sinds kort staat de spannende Joss Whedon HBO serie genaamd The Nevers op Ziggo GO. Deze dienst biedt veel grote HBO series aan, waar The Nevers nu bij komt. Waar gaat deze serie precies over?
Het is al een lange tijd bekend dat beroemde series zoals Game of Thrones, Euphoria, Westworld en Watchmen op Ziggo GO staan. De nieuwste HBO serie, die gemaakt is door Joss Whedon, komt op het lijstje van grote series te staan.

De Joss Whedon serie op Ziggo GO

Door een bovennatuurlijk fenomeen dat Victoriaans Londen aantastte, krijgen verschillende mensen, voornamelijk vrouwen, bovennatuurlijke krachten. Sommige zijn mooi en magisch, andere zijn simpelweg verontrustend. Iedereen die deze krachten bezit, vallen onder de groep mensen die plotseling in gevaar zijn. Het is de taak aan Amalia True en Penance Adair om deze mensen met hun nieuwe gaven te beschermen en onderdak te bieden. Maar om dit te doen, moeten ze de brute krachten onder ogen zien die hun soort wil vernietigen.
Bekijk de trailer van The Nevers hieronder:
The Nevers is gecreëerd door Joss Whedon, beter bekend van zijn werk voor The Avengers, de 2017 versie van Justice League, Buffy the Vampire Slayer en The Cabin in the Woods. Zijn nieuwste HBO serie The Nevers komt op het lijstje te staan van zijn creaties.
De cast van de HBO serie bestaat uit onder andere James Norton, Laura Donnelly, Ann Skelly en Olivia Williams. Alhoewel deze serie nu op Ziggo GO staat, staat er pas 1 aflevering op. Per week komt er een aflevering uit. Het hele eerste seizoen bestaat uit 6 afleveringen.
Ben jij van plan de nieuwe Joss Whedon HBO serie te gaan kijken op Ziggo GO? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws