Deze Ziggo GO series zijn onlangs toegevoegd en moet je kijken!

News
zondag, 11 april 2021 om 17:00
a teacherf1615818229
Ziggo Go breidt steeds meer uit als het gaat series. Zo heeft de dienst in de afgelopen jaren toppers naar binnen gehaald zoals Game of Thrones en His Dark Materials. Maar daar blijft het niet bij. Hieronder vind je Ziggo GO series die onlangs zijn toegevoegd en geweldig zijn om te kijken!

1. Resident Alien

Ziggo GO heeft onlangs een nieuwe serie toegevoegd genaamd Resident Alien. Het is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender SyFy en gaat over een buitenaardse wezen, die landt op aarde en de identiteit overneemt van een arts uit een stadje in Colorado. Hier ontmoet hij de plaatselijke bevolking, wanneer zij hem al snel vragen een moord op te lossen.
De cast van de Ziggo GO serie bestaat onder andere uit Alan Tudyk, Sara Tomko en Corey Reynolds.
Bekijk de trailer van Resident Alien hieronder:

2. A Teacher

A Teacher gaat over lerares Claire Wilson, die Engels geeft op een school in Texas. Hier bouwt ze al snel een intieme band op met 17-jarige student Eric Walker. Door de geheime relatie tussen lerares en student ontwikkelen de problemen zich al snel en ervaren ze consequenties die groot zijn.
Nick Robinson speelt Eric Walker. Hem kun je ook wel kennen van de Love Simon film. Verder speelt Kate Mara lerares Claire Wilson. Ook al speelt er veel controversie rondom deze serie, is het er alsnog één die vermakelijk is om naar te kijken. Deze serie staat nu op Ziggo GO.
Bekijk de trailer van A Teacher hieronder:

3. War of the Worlds

In War of the Worlds kun je met eigen ogen meemaken wat er gebeurd als er in één keer een groot deel van de wereld doodgemaakt is door buitenaardse aliens. Deze serie volgt het verhaal van verschillende overlevenden, wanneer zij proberen te overleven in een door aliens-overgenomen wereld en proberen herenigd te worden met verloren familieleden.
Alhoewel deze serie al een klein tijdje is toegevoegd op Ziggo GO, is het nog steeds een enorme aanrader om te kijken. Het is bevestigd dat er een tweede seizoen aan zit te komen, waardoor we nog niet klaar zijn met de ijzingwekkende aliens.
Bekijk de trailer van War of the Worlds hieronder:

Andere Ziggo GO series die onlangs zijn toegevoegd

Andere Ziggo GO series die je nu kan bekijken, die er tevens nog niet lang opstaan, zijn Siren, Transplant en Agatha Christie’s Maple. Welke serie ben jij van plan het eerst te kijken? Laat het weten in de reacties!