Tip: Kijk deze Universal films op HBO Max nu het nog kan!

News
dinsdag, 13 april 2021 om 10:30
hbo maxf1650354911
HBO Max heeft nog enige Universal films op de streamingdienst staan, maar aangezien Universal mogelijk overgaat naar Peacock, is het handig om sommige films van Universal nu nog snel te kijken, voordat dit niet meer kan. HBO Max is nog niet officieel in Nederland, maar met een simpele VPN is daar omheen te zeilen en kan je genieten van het complete aanbod van HBO Max.

Van Helsing

Met een cast waar Hugh Jackman en Kate Beckinsale in zitten, kan je al een goede film verwachten. Van Helsing komt uit 2004 en gaat over de Nederlandse vampierjager Abraham van Helsing. De film is gebaseerd op het boek van Bram Stoker, Dracula en neemt ons mee langs alle verschillende monsters die je tegenkomt wanneer je op zoek bent naar de vampierenkoning zelf.
Naast Hugh Jackman en Kate Beckinsale zien we ook sterren zoals Richard Roxburgh, David Wenham, Will Kemp, Kevin J. O’Connor en Shuler Hensley.

Along Came Polly

Als je nog een romantische comedy zoekt is Along Came Polly een goede keuze en zeker het kijken waard nu de kans er is dat de film verdwijnt van HBO Max. Het verhaal gaat over Reuben Feffer in New York. Zijn leven valt uit elkaar wanneer hij erachter komt dat dat zijn vrouw een affaire heeft gehad tijdens hun huwelijksreis.
In de tragische maar hilarische film, Along Came Polly zitten acteurs zoals Ben Stiller, Jennifer Aniston, Philip Seymour Hoffman, Debra Messing, Hank Azaria, Bryan Brown en Alex Baldwin.

Jaws

Jaws is een iconische film als het aankomt op horrorfilms uit de jaren ’70. Het was de eerste film die meer dan 100 miljoen dollar opbracht en gaf kijkers de schrik van hun leven voor de moordlustige haai. De film is geregisseerd door Steven Spielberg en wist een ware klassieker, zoals vele andere films van hem, op het witte doek te brengen.
In de film zijn acteurs zoals Roy Schneider, Richard Dreyfuss, Robert Shaw, Lorraine Gary en Murray Hamilton te zien.