Alle Game of Thrones spinoffs op een rijtje!

Article
zaterdag, 03 april 2021 om 13:00
emmy nominaties 2019 bekendgemaakt game of thrones breekt record 152780f1616771483
In de afgelopen maanden zijn er een aantal nieuwe Game of thrones spinoffs aangekondigd. Sommige zijn daadwerkelijk bevestigd en al bezig met opnames. Toch zijn er ook een paar die net de wereld in zijn gekomen en pas in vroege productie zitten. Doordat je door al deze aankondigingen het snel kwijt kan zijn welke projecten er nu aankomen, staat hieronder een lijstje met alle, aankomende Game of Thrones spinoffs.
emmy nominaties 2019 bekendgemaakt game of thrones breekt record 152780f1616771483

1. House of the Dragon

De eerste en tevens de algemeen bekende Game of Thrones spinoff die eraan komt is House of the Dragon. Dit is een prequel, gebaseerd op George R.R. Martin’s boek Fire & Blood en gaat over de geschiedenis van de Targaryen-familie, die tot in de details worden besproken in de nieuwste spinoff. Deze prequel speelt zich af 300 jaar voor de gebeurtenissen van de originele Game of Thrones serie. We kunnen draken, drama en spannende gevechten verwachten in House of the Dragon.
De cast is algemeen bekend voor deze spinoff. Zo gaat Constantine Puddie de rol van Koning Viserys Targaryen spelen. De vijfde Targaryen heerser van Westeros. Naast Constantine, komen Olivia Cooke, Emma D’Arcy en Matt Smith de cast van House of the Dragon versterken. De Game of Thrones spinoff gaat hoogstwaarschijnlijk begin 2022 in première. Het is een grote show met een lang, gedetailleerd verhaal. Het kost dan ook wat tijd om de serie te maken.

2. Tales of Dunk and Egg

De tweede spinoff, die in een vroeg stadium van ontwikkeling zit, heet Tales of Dunk and Egg. Dit is een reeks verhalen van George R.R. Martin die een eigen boekenserie hebben gekregen tussen 1998 en 2010. Al een tijdje geleden dus. In 2015 werden deze verhalen in een bundel uitgebracht onder de naam A Knight of Seven Kingdoms.
De boekenreeks volgt de avonturen van Ser Duncan the Hall en Aegon V Targaryen, oftewel Dunk en Egg. Dit verhaal vindt negentig jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones plaats. Aegon is een schildknaap voor Ser Duncan. Duncan trekt heel Westeros door om op zoek te gaan naar opdrachten voor zichzelf. Dit verhaal kunnen we dus ook terug zien in de Game of Thrones spinoff. Er is nog geen duidelijke releasedatum voor Tales of Dunk and Egg. We kunnen de prequel dus niet snel verwachten, aangezien de productie van de serie net begonnen is.
game of thrones danyf1638126606

3. Nine Voyages

Nine Voyages is één van de nieuwste spinoffs die door een bron dichtbij Deadline gezegd is eraan te komen.
Nine Voyages volgt het verhaal van Heer Corlys Velaryon, ook wel de Sea Snake genoemd. Hij is het hoofd van Huis Velaryon en bekend als een van de grootste zeevaarders van de Zeven Koninkrijken. Tevens had de heer banden met de machtige Targaryen-familie, vooral omdat hij de man was van Rhaenys Targaryen. Het verhaal gaat over de gebeurtenissen die Corlys beleeft op de woeste zee. Tevens heeft hij de grootste vloot van Westeros ter beschikking.
Deze Game of Thrones spinoff is nog in vroege productie, maar heeft wel een creatieve team gekregen die de serie later gaat produceren, samen met Bruno Heller. Specifieke details, cast, releasedatum en andere details zijn nog niet bekendgemaakt.

4. Flea Bottom

Een ander Game of Thrones spinoff, waarover gespeculeerd wordt, heet Flea Bottom.
Deze spinoff is gevestigd in de armste wijken van King’s Landing. Kleine uithoeken met donkere stegen en kroegen. Deze wijken kon je zien in de eerste paar seizoenen van de originele Game of Throne serie, toen Arya Stark dekking zocht in deze wijken, net nadat haar vader vermoord was door de Lannisters.
Hoe de serie er precies uit gaat zien is nog niet bekend.
top 10 game of thrones season 8 release verwachtingen 136215 1f1616772182

5. 10.000 Ships

10.000 Ships gaat over de reis die gemaakt is door Princess Nymeria en de overlevenden van de Rhoynars, die van Essos naar Dorne vluchtten na hun verlies in de Second Spice War. Het verhaal volgt Nymeria, een legendarische vechtster en tevens de oprichter van het koninkrijk van Dorne.
Dit verhaal vindt plaats duizend jaar voor de evenementen van de originele Game of Thrones serie. Op dit moment is deze spinoff, net zoals Flea Bottom, ook een idee waar mee gespeeld word. Maar er is een grote kans dat we beide spinoffs in de jaren die nog komen op TV gaan zien.

6. A Song of Ice and Fire

Startling Inc, een productiebedrijf van GOT producent Vince Gerardis, werkt aan een nieuwe Game of Thrones spinoff die op dit moment de naam A Song of Ice and Fire heeft.
Dit project wordt niet gemaakt met HBO, maar met The Works. Eigenlijk is er bijna niks duidelijk over waar A Song of Ice and Fire over gaat en of dit daadwerkelijk de naam is van het nieuwe project. Tevens heten de beroemde boeken van George R.R. Martin A Song of Ice and Fire, die zijn verfilmd naar de iconische Game of Thrones serie. Er is dus nog niet veel te vertellen over dit project. Wel komt dit op het lijstje, aangezien dit een nieuwe spinoff wordt die op ons, ergens in de nabije toekomst, staat te wachten.
Tot nu toe zijn dit alle Game of Thrones spinoffs die eraan komen. Voor welk nieuw project ben jij het meest enthousiast voor? Laat het weten in de reacties!
game of thronesf1615818388
Tot nu toe zijn dit alle Game of Thrones spinoffs die eraan komen. Voor welk nieuw project ben jij het meest enthousiast voor? Laat het weten in de reacties!