Nieuwste Hotel Transylvania 4 release en titel onthuld

News
donderdag, 15 april 2021 om 14:30
hotel transsylvanie 3 review 4k blu ray dracula op date 142439
Na het succes van de eerste drie Hotel Transylvania animatiefilms was het enkel een kwestie van geduld totdat het vierde deel bekend werd gemaakt. Nu onthult Sony Pictures Animation de nieuwste Hotel Transylvania 4 release en titel. Wat kunnen we verwachten van het vierde deel?
Het derde deel van Hotel Transylvania genaamd Summer Vacation domineerde de Box-Office toen het uitkwam in 2018. Het budget van de film was 80 miljoen dollar en de film heeft in totaal 528 miljoen dollar verdiend.
Selena Gomez, beroemde zangeres en actrice, spreekt de stem in van Mavis, de dochter van Dracula, in de filmreeks. Voor het vierde deel is Gomez de uitvoerende producent, samen met franchise-maker Genndy Tartakovsky, Michelle Murdocca en producent Alice Dewey Goldstone.

Hotel Transylvania 4 release en titel

Alhoewel er nog geen trailer uitgekomen is van de nieuwste film, is door Sony Pictures Animation de release en de nieuwste titel van deel 4 bekendgemaakt. Zo gaat het vierde deel Hotel Transylvania: Transformania heten en is 23 juli 2021 te bekijken in de bioscoop. Dit deel dient ook gelijk als het laatste deel en is het slotstuk van de filmreeks.
Bekijk de aankondiging hieronder:
De originele release was gepland op 22 december, maar de releasedatum werd een stukje naar voren getrokken naar 9 augustus. Nu kunnen we Hotel Transylvania 4 twee weken eerder dan verwacht bekijken.
Ben jij enthousiast voor het nieuwste deel? Laat het weten in de reacties!