The Irregulars komende maand op Netflix

  Netflix brengt maandelijks veel nieuwe titels met zich mee. The Irregulars is Netflix’ nieuwste titel, die een twist geeft aan de Sherlock Holmes universum.

  Matt Squire

  De show

  Netflix The Irregulars vindt plaats in Victoriaans Londen, Engeland. De serie volgt een groep van straatjongeren, die gemanipuleerd zijn door Doctor Watson om verschillende misdaden te onderzoeken. Toch zijn deze misdaden niet zo normaal als ze lijken. Er heerst een duistere kracht in Londen wat veel van deze misdaden veroorzaakt. De doden en misdaden zijn onmenselijk en het is de taak aan The Irregulars om deze zaken op te lossen.

  Doctor Watson is de assistent van de wereldberoemde Sherlock Holmes, de beroemdste detective van de wereld. Deze straatjongeren moeten het vuile werk doen van de detective, maar de twist van paranormale activiteiten zal Holmes ook doen verbijsteren. De kans is dan ook groot dat we Sherlock terug zien komen in de nieuwe serie.

  Bekijk hieronder de Netflix teaser van The Irregulars:

  Cast

  The Irregulars brengt een gloednieuwe cast met zich mee met nog vrij onbekende namen. Sherlock Holmes wordt gespeeld door Henry Lloyd-Hughes, bekend van Killing Eve. Royce Pierreseon gaat de rol van Dr. Watson op zich nemen. Royce is bekend van de populaire Netflix-serie: The Witcher.

  De echte hoofdrollen worden onder andere vervuld door Thaddea Graham, Darci Shaw en Jojo Macari. Ook komt vriend van Tom Holland een grote rol in The Irregulars vervullen, namelijk Harrison Osterfield. Dit wordt dan ook één van zijn eerste grote rollen.

  The Irregulars komt 26 maart op Netflix te staan.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.