Nieuwe games onderweg naar Switch voor indie fan

News
donderdag, 15 april 2021 om 13:30
Gisteravond zijn tijdens de Indie World-presentatie maar liefst 21 nieuwe games aangekondigd van onafhankelijke ontwikkelaars. Al deze titels komen naar de Nintendo Switch en drie hiervan zijn al uitgebracht en dus ook direct speelbaar.
Er waren een groot aantal games getoond tijdens de presentatie, onder andere, Road 96, een procedurele, verhalende game van DigixArt die verandert op basis van de keuzes die de speler maakt. Ook waren er games zoals OXENFREE II: lost Signals, OlliOlli World, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shreder’s Revenge en The Longing, aangekondigd voor de Nintendo Switch.
Naast alleen nieuwe games aan te kondigen is er nu ook een Indie World-sale begonnen op de Nintendo Switch eShop, deze zal tot 25 april duren en geeft spelers een leuke korting op een groot tal indiegames.

Direct te spelen

Nintendo onthulde drie games die per direct te koop zijn. Het gaat onder andere om The Longing van Studio Seufz. Als hoofdpersonage Shade moet je 400 dagen wachten tot je koning ontwaakt. Tijdens deze lange wachtsessie kun je donkere grotten verkennen, puzzels oplossen en voorwerpen verzamelen.
Ook FEZ van Polytron is sinds de aankondiging in de presentatie beschikbaar. In Polytron kruipt de speler in de huid van Gomez, een 2D-wezen in een 2D-wereld. Of toch niet helemaal? Wanneer Gomez erachter komt dat er een mysterieuze derde dimensie bestaat, wordt hij op reis gestuurd naar het einde der tijden.
Als laatste is er ook There is No Game: Wrong Dimension van Draw Me A pixel, een release voor de Nintendo Switch. De game biedt een humoristische point-and-click ervaring vol met raadsels en puzzels voor spelers om op te lossen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties