Black Panther karakter Okoye keert terug in nieuwe Disney+ serie

News
vrijdag, 28 mei 2021 om 15:00
the walking deadf1624612250
Black Panther-actrice Danai Gurira blijft nog een lange tijd in de MCU. Zo keert haar karakter Okoye, naast haar rol in de Black Panther sequel Wakanda Forever, nu ook terug in een gloednieuwe Disney+ serie.
Volgens The Hollywood Reporter’s lijst van machtige advocaten in de entertainment, heeft de Black Panther-actrice een deal gesloten waarmee ze terugkeert naar de MCU als het karakter Okoye, de Dora Milaje generaal. Alhoewel dit nieuws nu officieel naar buiten is gebracht, is er nog niet veel bekendgemaakt over de nieuwe Disney+ serie, behalve dat het koninkrijk Wakanda in het middelpunt van belang staat in de spin-off. Regisseur Ryan Coogler zit aan zowel Black Panther 2 als de nieuwe Disney+ serie verbonden.
Naast de bekendmaking van de nieuwe spin-off, gaan er al een tijdje geruchten rond over wat er precies gaat gebeuren in Black Panther 2. Voornamelijk doordat de hoofdrol-ster Chadwick Boseman, die T’Challa speelt, in 2020 is overleden. Marvel heeft gezegd dat T'Challa niet wordt hercast. Ook heeft actrice Lupita Nyong-o gezegd dat de sequel respectvol is tegenover Boseman’s dood, waardoor we dus geen vervanger van deze hoofdrol kunnen verwachten.

Black Panther karakter Okoye in de nieuwste Disney+ serie

Voor veel Marvel fans is het natuurlijk fantastisch nieuws dat er een nieuwe Disney+ serie aankomt over Wakanda, waar Okoye, gespeeld door Danai Gurra, terugkeert. Deze actrice kunnen we van haar rol in de eerste Black Panther film kennen, maar ook van Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame en haar hoofdrol in The Walking Dead als Michonne.
Wanneer we de actrice precies zien schitteren in de nieuwste Disney+ serie is nog niet bekend.

Populair Nieuws