Black Panther 2 respectvol richting de dood van Chadwick Boseman

  Wat gaat er gebeuren met het verhaal rondom koning T’Challa in Black Panther 2? Na de tragische dood van Chadwick Boseman, die de rol van T'Challa speelde in Black Panther, werd de filmwereld achtergelaten in verdriet. Er is nu meer duidelijkheid gekomen rondom het vervolg van de succesvolle Marvel-film.

  Black Panther-actrice Lupita Nyong’o, die de rol van Nakia vertolkt, heeft tegenover Yahoo Entertainment gereageerd op de plannen van regisseur Ryan Coogler voor het langverwachte vervolg. Nyong’o prijst onder meer de respectvolle aanpak van Coogler, richting de overleden Chadwick Boseman.

  "Mensen blijven mij vragen, 'Ben je enthousiast om terug te gaan?' Enthousiast is niet het woord. Ik ben erg in een nadenkende en mediterende staat wanneer het op Black Panther 2 aankomt. Zijn (Chadwick Boseman, red.) overlijden voelt nog zo kort geleden voor mij."

  Lupita Nyong’o

  Black Panther 2 respectvol tegenover T'Challa

  De respectvolle aanpak van Coogler brengt een goed gevoel naar boven bij Nyong’o.

  Nyong’o: “Tegelijkertijd hebben we een leider in Ryan, die dit verlies op een oprechte manier voelt. Zijn idee, de manier waarop hij de tweede film opnieuw heeft ontworpen, is zo respectvol richting het verlies dat we hebben ervaren als cast en als de wereld. Het voelt spiritueel en emotioneel goed om dit te doen. En hopelijk, waar ik ook naar vooruit kijk, is het samenkomen en het eren van wat hij gestart is met ons, en zijn licht door te laten schijnen. Hij heeft ons veel licht geschonken waar we nog steeds in baden. Ik weet dat zeker.”

  In 2020 nam de fillmwereld afscheid van Chadwick Boseman. Na te hebben gestreden tegen darmkanker, overleed de Black Panther-acteur in augustus van dat jaar. Destijds bevestigde Marvel al dat het de rol van T’Challa niet opnieuw zou gaan casten en schreef het bedrijf het idee van een digitale terugkeer ook weg.

  Gage Skidmore

  Black Panther 2 en Wakanda

  Het vervolg van Black Panther zal vooral om het fictieve land Wakanda gaan draaien. Zoals we weten is Wakanda een land als geen ander. Het is ongelofelijk futuristisch dankzij de Vibranium waar zij beschikking tot hebben. Met dit wondermiddel kunnen ze dingen maken die niemand anders kan. Wakanda is een ongelofelijk bijzonder land, waarvan de meeste mensen in de films niet eens weten dat het bestaat.

  Er valt nog ontzettend veel te vertellen over Wakanda. Ze hebben dan ook erg veel tradities en manieren die het lang nog specialer maken. Hierover zullen we in Black Panther 2 nog een heleboel meer te weten over krijgen. Naast Black Panther 2 komt er ook een speciale Disney+ serie over Wakanda. De serie genaamd Kingdom Of Wakanda zal meer over het prachtige land vertellen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.