Avengers Endgame cameo geweigerd door Crossbones acteur

News
dinsdag, 09 maart 2021 om 12:00
screenshot 2021 03 09 at 104626f1615283234
Avengers Endgame was een globaal fenomeen en is de best bekeken film allertijden. Met veel geheime cameo's in de film is het ook niet gek dat je er een paar mist. De Avengers Endgame cameo van schurk Crossbones was wel duidelijk te zien, maar acteur Grillo wilde origineel niet eens een cameo maken. Waarom heeft hij dat uiteindelijk wel gedaan?
Crossbones heet origineel Brock Rumlow. In Captain America: The Winter Soldier was Brock Rumlow een Hydra-agent die zichzelf vermomde als een S.H.I.E.L.D. agent. Uiteindelijk zien we Brock’s ware aard naar boven komen in The Winter Soldier. In Captain America: Civil War maakt acteur Frank Grillo een terugkeer, nu niet als Brock, maar als het beroemde comickarakter Crossbones. Uiteindelijk wordt Crossbones aan het begin van de film al verslagen.

De Avengers Endgame cameo

In Avengers Endgame gaan de superhelden terug de tijd in en kunnen we veel verschillende cameo's zien van oude karakters. Zo ook van verslagen schurk Crossbones. In deze verschijning kunnen we hem weer zien als zijn vermomde identiteit als Hydra agent en staat hij samen in de lift met Captain America, waar in The Winter Soldier het iconische liftgevecht plaatsvond. De scène duurde ongeveer een halve minuut, maar veel fans waardeerden deze korte scène met de superheld en oude schurk Brock. Toch waardeerde acteur Grillo deze cameo niet zozeer.
avengers endgame review het einde is hier 149888f1621499117

Weigering van de cameo

Omdat Grillo een contract had getekend voor zeven verschijningen in de Marvel films, was hij flink teleurgesteld toen hij zag dat zijn rol van Crossbones al snel uit koers lag. Doordat hij opeens werd opgebeld voor een korte cameo terwijl Crossbones bijna nooit meer voor zou komen in de MCU, had hij het aanbod origineel geweigerd.
Toch kwam hier verandering in toen zijn 22-jarige zoon zei dat Grillo de cameo als Brock Rumlow gewoon aan moest nemen. Zo zei zijn zoon dat de cameo een groot deel is van de Marvel-geschiedenis en dat het iedereen blij kan maken. Uiteindelijk werd Grillo overgehaald en pakte hij de cameo in Avengers Endgame toch op.