The Walking Dead seizoen 10 deel 2 op Netflix in juni te zien

News
vrijdag, 21 mei 2021 om 12:00
the walking deadf1624612250
De tragedie dat we de finale-aflevering van The Walking Dead seizoen 10 niet hebben kunnen zien op Netflix raakte veel fans. Toch heeft Netflix goed nieuws naar voren gebracht. Zo kunnen we eindelijk dit slotaflevering en de bonusafleveringen van The Walking Dead seizoen 10 deel 2 vanaf 4 juni bewonderen!
Vanaf aflevering 15 is seizoen 10 op Netflix in Nederland afgelopen. Na enkele maanden wachten kunnen we eindelijk aflevering 16 tot en met 22 bewonderen op 4 juni, waardoor we helemaal bij zijn voor de release van The Walking Dead seizoen 11.

The Walking Dead seizoen 10 deel 2 op Netflix

Allereerst moeten we natuurlijk de slotaflevering bekijken, waarin we het epische eindgevecht kunnen bewonderen tussen de overlevenden en de Whisperers. In seizoen 10 konden we zien dat de overlevenden steeds meer geterroriseerd werden door deze slechteriken, waar een conflict natuurlijk niet uitblijft.
Hierna beginnen de extra afleveringen van seizoen 10C, waarvan de opnames eerder waren vertraagd door Corona maar nu eindelijk op de streamingdienst verschijnen.
In de afleveringen van The Walking Dead seizoen 10 deel 2, oftewel 10C, kunnen we per aflevering de hoofdfocus verwachten op een ander karakter. Zo is er één die helemaal in het teken staat van het achtergrondverhaal van Negan, maar we ook afleveringen krijgen van de teruggekeerde Maggie en verhalen van Daryl en Carol.
Seizoen 11 staat gepland nog dit jaar uit te komen. Vanaf 22 augustus is de start van het elfde en laatste seizoen. Als je niet op de afleveringen wil wachten via Netflix kun je uiteraard ook via Disney+ kijken. Daar staan de extra afleveringen al op.