Michael B. Jordan wil terugkeren als Killmonger in Black Panther 2

News
vrijdag, 29 januari 2021 om 15:00
Black Panther 2 is momenteel één van de meest besproken aankomende Marvel films. Na de dood van hoofdrolspeler Chadwick Boseman is het natuurlijk ontzettend lastig om verder te gaan met de film. Toch is dit wel het plan en geeft nu ook Michael B. Jordan aan dat hij een terugkeer wel ziet zitten.
Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste Black Panther film.
Michael B. Jordan speelde in de eerste Black Panther film de rol van Erik ‘Killmonger’ Stevens, de grote vijand in de film. Toch werd zijn personage ontzettend populair en kreeg hij veel fans na het spelen van deze rol. De acteur is ontzettend populair, dus Marvel zal er niet slecht aan doen hem een rol te geven in Black Panther 2.

Hij wil zelf ook terugkeren

Michael B. Jordan zelf geeft in een interview met PEOPLE aan dat hij een terugkeer in Black Panther absoluut ziet zitten. Hij geeft aan dat de Black Panther cast een grote familie werd en hij zonder na te denken terug zou keren. De dood van Chadwick Boseman was voor de acteur dan ook ontzettend moeilijk. Hij geeft aan dat hij erg close was met Boseman en dat het een moeilijk jaar geweest is voor hem.

Geweldige rol

Michael B. Jordan vond zijn rol als Killmonger geweldig en veel fans zijn het met hem eens. Ook de samenwerking met de regisseur van de film, Ryan Coogler, en de rest van de cast verliep geweldig. Wel is er natuurlijk één probleem met deze eventuele terugkeer, namelijk dat zijn personage overleed in het eerste deel. Wij denken alleen dat Marvel hier wel een weg omheen kan vinden, maar dan moeten ze dat wel willen. Ons zou het erg gaaf lijken.

Populair Nieuws