Zo kun je vanavond de Friends Reünie zien!

News
vrijdag, 28 mei 2021 om 13:30
friendsf1622197197
Nadat de originele serie jaren geleden is afgelopen en tot de dag van vandaag nog steeds onwijs populair is op onder andere Netflix, wordt de cast van de serie Friends weer herenigd in een gloednieuwe Friends Reünie special. Alhoewel deze origineel uitkwam op HBO Max, is het vanavond ook voor Nederland te zien op SBS6!
Het is inmiddels alweer 17 jaar geleden dat de laatste aflevering van Friends uitkwam. Alsnog kende de serie in de jaren die daarop volgden enorme successen. Een reünie kan dan ook niet achterblijven. Nu is het voor heel Nederland goed nieuws dat de reünie gratis en voor niks vanavond op SBS6 gekeken kan worden. Dit is een exclusieve uitzending, waardoor de kans groot is dat het maar eenmalig te zien is.
De sitcom kent maar liefst 10 seizoenen, waar je per aflevering de avonturen kunt volgen van Rachel, Phoebe, Monica, Chandler, Ross en Joey. In de serie bloeit er om de haverklap een nieuwe relatie op, worden harten ook soms gebroken maar blijft de vriendengroep alsnog altijd even sterk.

Friends Reünie op SBS6 brengt Lady Gaga als gast

De Friends Reünie brengt alle zes vrienden weer bij elkaar, waar ze in de originele studio terugblikken op de serie met elkaar en de oude sets zoals de appartementen en het café opnieuw bezoeken. Ook komen er een aantal beroemde gasten tijdens de reünie aan bod, zoals Lady Gaga, Justin Bieber en David Beckham.
Bekijk hier de trailer voor de reünie:
Ga jij de Friends Reünie vanavond op SBS6 om half 9 kijken? Laat het weten in de reacties!