Sunset Overdrive Nieuws

  Insomniac Games wil graag een Sunset Overdrive 2 maken

  Sunset Overdrive is een exclusieve game voor de Xbox One die alweer dateert uit 2014. De game is gemaakt door ontwikkelaar Insomniac Games, het bedrijf wil dan ook graag een vervolg gaan maken op de cultklassieker. Er is alleen een probleempje, er heeft nog geen uitgever zich gemeld!

  Xbox Live Deals - Battlefield, Halo en Star Wars

  De wekelijkse Xbox Live deals zijn weer bekend. Deze week is de lijst enorm lang met ook veel titels voor de Xbox 360 in de uitverkoop. Vooral de Battlefield Xbox Live deals voor zowel Xbox One als 360 kan je niet laten gaan als je een van de consoles bezit.

  Xbox Live Games With Gold April komt met Saints Row 4 en Deadspace

  De Xbox Live Games With Gold april editie komt met vier behoorlijke titels. De games zijn zoals altijd weer gratis te installeren op je PC. Je kunt aan de slag met onder andere Saints Row 4.

  Sunset Overdrive Add-on is nu beschikbaar

  Vorige maand onthulde Insomniac Games de nieuwste add-on voor Sunset Overdrive, Dawn of the Rise of the Fallen Machines. Vanaf vandaag is de Sunset Overdrive Add-on beschikbaar.

  Sunset Overdrive Dawn of the Rise of the Fallen Machines DLC aangekondigd

  Sunset Overdrive krijgt nog één laatste DLC pakket en die is vandaag aangekondigd. Sunset Overdrive Dawn of the Rise of the Fallen Machines is de volledige naam van de DLC.

  Sunset Overdrive DLC nu beschikbaar

  De nieuwe Sunset Overdrive DLC heet Sunset Overdrive and the Mystery of the Mooil Rig, en is vandaag te downloaden voor iedereen met een Season Pass of is los verkrijgbaar in de Xbox Game Store.

  Sunset Overdrive DLC aangekondigd door Insomniac

  Sunset Overdrive, de prettig gestoorde shooter voor de Xbox One, zal verrijkt worden met nieuwe Sunset Overdrive DLC. Insomniac brengt binnenkort een uitbreiding op het verhaal.

  Sunset Overdrive DLC nu verkrijgbaar

  Insomniac Games heeft de eerste Sunset Overdrive DLC vrijgegeven in de vorm van een wapenpakket. In deze nieuwe add-on voor Sunset Overdrive worden een viertal aan nieuwe wapens toegevoegd.

  Sunset Overdrive gratis op Xbox One aanstaande zaterdag

  Insomniac Games heeft het kleurrijke Sunset Overdrive gratis beschikbaar de maak. De kleurrijke game is zaterdag gratis te downloaden op de Xbox One. Daarmee trakteert Microsoft haar leden omdat de Xbox One dan precies een jaar bestaat.

  Xbox One verkoopcijfers schieten omhoog

  Er zijn inmiddels bijna tien miljoen consoles verkocht volgens Microsoft. De mijlpaal wat betreft verkoopcijfers werd drie maanden eerder al door de PS4 gehaald.

  Sunset Overdrive staat in het Verenigd Koningrijk op nummer twee

  Sunset Overdrive is nog geen week uit en staat nu al op nummer twee in het Verenigd Koninrijk. FIFA 15 inhalen is nog niet gelukt, maar wie weet staat hij binnenkort wel op één.

  Sunset Overdrive voor PC was een foutje

  Eerder dit weekend dook er een afbeelding op van Sunset Overdrive waarop een release voor de PC werd vermeld. Dit was echter een foutje, zo laat Microsoft weten.

  Sunset Overdrive ontwikkelaar: 'noem het geen Sunset Overhype'

  Sunset Overdrive verschijnt eind deze maand, dus de pers in momenteel druk aan de slag om de game te recenseren. Er zit echter een boodschap in de reviewcode met het advies de game niet te overhypen.

  Sunset Overdrive gameplay in nieuwe video's

  Vandaag verscheen er veel nieuwe gameplay online van de Xbox One exclusive Sunset Overdrive. In totaal kun je een kwartier aan gameplay bekijken.

  Sunset Overdrive is af en te preloaden

  De nieuwe Xbox One exclusive Sunset Overdrive is 'gold'. Dat betekent dat de game helemaal af is en op weg naar de fabriek. De game is nu ook al te preloaden.

  Sunset Overdrive achievements bekendgemaakt

  De achievements van Sunset Overdrive, de kleurrijke third-person shooter van Insomniac Games, zijn bekendgemaakt. De 64 Xbox One-trofeeën die in totaal 1000 Gamerscore vertegenwoordigen, zijn op Exophase geplaatst.

  Sunset Overdrive draait 900p en 30fps op Xbox One

  Sunset Overdrive krijgt een resolutie van 900p en 30 frames per seconde. Dit maakte Ted Price, CEO van Insomniac Games, bekend in een interview. De 900p resolutie was een bewuste keuze om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk details van de omgeving kan zien.

  Meer details Xbox One Sunset Overdrive bundel bekend

  We wisten al dat er een witte Xbox One bundel met Sunset Overdrive aankomt, maar weten nu ook de prijs: 399 euro. Dit is zojuist bekendgemaakt tijdens de Microsoft Gamescom persconferentie.

  Twee nieuwe Xbox One bundels aangekondigd

  Microsoft heeft twee nieuwe Xbox One bundels aangekondigd: een bundel met een witte console en Sunset Overdrive, en een bundel met Madden NFL 15.

  Sunset Overdrive verschijnt 28 oktober

  Microsoft kwam gisteren tijdens de E3-persconferente met de open wereld shooter Sunset Overdrive. De game verschijnt op 28 oktober voor de Xbox One.

  Sunset Overdrive krijgt mogelijk co-op voor acht spelers

  Sunset Overdrive krijgt zeer waarschijnlijk een co-op modus waarin met liefst acht spelers tegelijk gespeeld kan worden. Dat blijkt althans uit de officiële pagina van de game op Xbox, die per ongeluk online werd gezet.

  Sunset Overdrive bevat online multiplayer

  Het nieuwe actie-spel Sunset Overdrive van Insomniac Games krijgt een coöperatieve online multiplayer-modus. Dit laat de ontwikkelaar weten via Twitter. Wat die modus precies inhoudt, is nog niet bekend. Binnenkort wil het bedrijf daarover meer informatie vrijgeven.

  Exclusiviteit Sunset Overdrive niet gekocht door Microsoft

  Insomniac Games die voorheen exclusieve games voor Sony maakte, is nu druk bezig met het ontwikkelen van Sunset Overdrive voor de Xbox One. Veel mensen dachten dat Insomniac games een grote zak met geld kreeg van Microsoft, om zo de game exclusief te houden. Nu blijkt dat het behouden van de IP, de belangrijkste beweegreden was om een partnerschap met Microsoft aan te gaan.

  Sunset Overdrive te zien op E3

  De stilte omtrent Sunset Overdrive, de aankomende third-person shooter van ontwikkelaar Insomniac Games exclusief voor Xbox One, is doorbroken. De game is opgedoken op de website overchargedrink.com, waar het in-game energiedrankje 'OverCharge Delirium XT' wordt getoond.

  Sunset Overdrive rent 2014 binnen

  Sunset Overdrive, de nieuwe titel van Insomniac Games - maker van Ratchet & Clank en Resistance -, zal in 2014 op de Xbox One verschijnen. Dat heeft Microsoft vandaag laten weten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.