Ori and the Will of the Wisps

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Moon Studios en uitgegeven door Microsoft Studios

  Ori and the Will of the Wisps Artikelen

  De beste Xbox One exclusives die in 2020 uitkomen

  Voor Xbox One exclusives was de E3 2019 nogal schaars. Het overgrote deel van de persconferentie stond in het teken van third party titels. Toch staan er aantal games in dit lijstje die echt wel noemenswaardig zijn en één is zelfs een echte system seller. Dit zijn de beste Xbox One exclusives voor 2020.

  Top 10 beste indie games op E3 2019 - Kleine studios met grote ambities

  Zoals elk jaar was er weer veel groot nieuws tijdens E3. Alle bekende namen hadden wel een grote game om te onthullen of meer informatie over te geven. Tussen al die grote namen is het makkelijk te vergeten dat indie games vaak ook op E3 te zien zijn. Dit waren de beste indie games op E3 2019.

  Alle bevestigde E3 2019 games tot nu toe - Alles op een rijtje!

  E3 2019 komt steeds dichterbij en dat houdt in dat er steeds meer games bevestigd worden voor de beurs in Los Angeles. Nu kan het allemaal best veel worden om alle games van E3 2019 te onthouden. Wij zetten daarom alle bevestigde E3 2019 games voor je op een rijtje.

  Top 5 beste exclusive Xbox One games in 2019 om naar uit te kijken

  Xbox-bezitters kunnen dit jaar uitkijken naar een rits aan games, waarvan ook een schitterend rijtje aan exclusieve titels. Welke games zijn dit jaar verplichte kost voor Microsofts paradepaardje? Dat lees je in onze top 5 beste exclusive Xbox One games in 2019 om naar uit te kijken special.

  Ori and the Will of the Wisps features - Wonderschoon spel [gespeeld op gamescom 2018]

  Ori is terug in het vervolg op Ori and the Blind Forest, de game die in 2015 uitkwam op de Xbox One. Er zijn veel Ori and the Will of the Wisps features die de game tof maken. Met vloeiende gameplay en grandiose beelden willen de makers je helemaal inpakken met Ori and the Will of the Wisps.

  Ori and the Will of the Wisps Nieuws

  Ori and the Will of the Wisps trailer getoond tijdens E3 2019

  Er zijn nieuwe beelden getoond van Ori and the Will of the Wisps tijdens de Microsoft E3 persconferentie. De platform game komt uit op 11 februari 2020 voor de Xbox One, Windows Store en Steam. De game zal een onderdeel worden van Xbox Game Pass. De nieuwe Ori and the Will of the Wisps trailer liet nieuwe vijanden zien.

  Nieuwe Xbox Game Pass games met PUBG aangekondigd

  De nieuwe Xbox Game Pass games zijn bekendgemaakt tijdens het Xbox evenement. De nieuwe games die verkrijgbaar zijn met een Xbox Game Pass abonnement zijn onder andere PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) en Ori and the Will of the Wisps. PUBG is op 12 november beschikbaar en Ori and the Will of the Wisps vanaf de releasedatum, die nu nog niet bekend is.

  Ori and the Will of the Wisps release uitgesteld naar 2019

  De Ori and the Will of the Wisps release is uitgesteld naar 2019. Het vervolg in de serie platformers van Studio Moon werd tijdens de Xbox persconferentie op de E3 2018 getoond met een nieuwe gameplay trailer. Helaas zullen fans nog een tijdje op het spel moeten wachten.

  Ori and the Will of the Wisps reveal tijdens Microsoft conferentie

  Er kwamen in totaal 42 games voorbij tijdens de E3 2017 persconferentie van Microsoft. De Ori and the Will of the Wisps reveal was de enige die met live muziek uit de doeken gedaan werd.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.