De Nintendo Direct Mini aankondigingen op een rij

Article
donderdag, 17 september 2020 om 16:30
nintendo switchf1599555458
Nintendo heeft met een nieuwe Nintendo Direct Mini weer allerlei games uit de doeken gedaan. Wat is er allemaal onthuld? De aankondigingen hebben we hier allemaal op een rijtje gezet voor je.

Monster Hunter Rise en Monster Hunter Stories 2 onthuld

Monster Hunter Rise is als eerste onthuld tijdens de Nintendo Direct Mini. Magnamalo is één van de monsters die je in deze nieuwe Monster Hunter game moet zien te temmen. De gameplay doet, ondanks dat het een CGI-trailer is, denken aan Monster Hunter World, maar dan met minder grafische poespas.
De nieuwe game staat gepland voor 26 maart 2021 op de Nintendo Switch. Ook komt er een Deluxe Editie van de game.
Monster Hunter Stories 2 komt iets later in 2021 uit. Die game komt in de zomer van het jaar uit en is een direct vervolg op de 3DS-titel uit 2016. De trailer kun je hieronder bekijken.

Fitness Boxing 2: Rythem & Extercise

In december komt Nintendo met een tweede deel van Fitness Boxing. De titel waarin je op het ritme van de muziek kunt sporten komt met een veel uitgebreider tweede deel uit op 4 december. Tevens kun je in de game een sportschema maken.

Disgaea 6: Defiance of Destiny

Een nieuw deel in de bekende Japanse reeks is aangekondigd door Nintendo. Net als Monster Hunter Stories 2 staat de game voor 2021 op de planning gedurende de zomer.
sniper elite 4 review 105947 1f1639414229

Empire of Sin

Deze maffia-titel staat voor later dit jaar op de planning en belooft allerlei strategische keuzes voor te schotelen als het gaat om met wie je in zee gaat. De game wordt ontwikkeld door Romero Games en Paradox Interactive is de uitgever. Een releasedatum voor deze turn-based strategie-titel is er nog niet.

Sniper Elite 4

In de winter van 2020 komt Sniper Elite 4 naar de Nintendo Switch. De bekende shooter van Rebellion kwam in 2017 al uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC en maakt nu ook haar overstap naar de hybride van Nintendo.
ori 1f1656080841

Ballan Wonderworld

In deze platformtitel van Square Enix. Ook is de game door middel van co-op te spelen. De release van de game staat al voor op 26 maart 2021. De game komt daarmee uit op dezelfde dag als Monster Hunter Rise.

Ori and the Will of the Wisps

Als afsluiter maakt Nintendo bekend dat Ori and the Will of the Wisps naar de Nintendo Switch komt. De game die eerder dit jaar nog exclusief uitkwam op de Xbox One is vanaf vandaag ook op de Switch te spelen. Tevens wordt er een Collector's Edition van de game uitgebracht. Deze kun je hier vinden.