Half-Life 3 Artikelen

  10 E3 2017 games die je dit jaar niet hoeft te verwachten

  Van games zoals Far Cry 5 weten we al dat de game een plekje krijgt op de E3 2017. Helaas zijn er dit jaar ook genoeg games die niet op de E3 staan. In deze special hebben wij een overzicht gemaakt van tien E3 2017 games waarvan zo goed als zeker is dat ze niet onthuld worden op het evenement.

  Top 5 langverwachte games - Hier wachten we al veel te lang op!

  Wat is het meest frustrerende als je uitkijkt naar een game? Wanneer de ontwikkelaars niet lijken te begrijpen waarom jij de game NU wil spelen. Ze nemen alle tijd om de games te ontwikkelen en laten jou maar wachten. Dit zijn de vijf langverwachte games waarop we nog steeds wachten.

  De geschiedenis van belangrijke game-ontwikkelaars

  Inmiddels uitgegroeid tot bedrijven die miljoenen, zo niet miljarden waard zijn, begonnen al deze triple A ontwikkelaars als kleine nietszeggende gamebedrijven. Wij vertellen hier kort het oorsprongsverhaal van vijf ontwikkelaars die niet meer weg te denken zijn uit de game-industrie.

  De 10 beste first-person shooters (FPS)

  First-person shooters, we worden er tegenwoordig mee dood gegooid. Het is de afgelopen jaar het genre waar gigantische successen in worden geboekt. Denk aan Call of Duty die elk jaar als een gek verkoopt, en wat dacht je van de best verkochte nieuwe IP ooit, Destiny. Daarom vroegen we aan jullie om de tien beste FPS uit te kiezen, en daar hebben we nu de uitslag van.

  Half-Life 3 Nieuws

  Gaat Valve eindelijk aan de slag met Half-Life 3?

  Deze maand komt er eindelijk weer een titel uit de in de Half-Life franchise. Fans hebben daar al sinds 2007 op moeten wachten. Gelukkig hint Valve ernaar dat er nog meer titels gaan komen in de serie.

  Valve schrijver verlaat het bedrijf

  Valve schrijver Chet Faliszek heeft het bedrijf na twaalf jaar verlaten. Bij Valve was Faliszek betrokken bij het schrijven van een aantal grote games.

  'Half-Life 3' poster gesignaleerd op gamescom

  Fans van de Half-Life reeks wachten al jaren op het derde deel. Vandaag werd op gamescom een Half-Life 3 poster gespot, maar jammer genoeg is het niet wat het lijkt. Het gaat hier namelijk om een grap van de mensen achter de Duitse websites Giga Games en Spieltipps.

  Valve games Half-Life en Portal krijgen verfilming

  Vaak wordt er sceptisch gedaan over een verfilmde game. Het komt daarom vaker voor dat van films games gemaakt worden aangezien die beter bij het publiek aanslaan. Toch wordt er gewaagd aan dit risico en zullen er Valve games verfilmd gaan worden.

  Half-Life schrijver met pensioen na 18 jaar bij Valve

  Half-Life schrijver Marc Laidlaw gaat met pensioen, na jarenlange werkzaamheden bij uitgever en ontwikkelaar Valve. Dat blijkt uit e-mailcorrespondentie tussen Laidlaw en een Half-Life fan. Gamespot heeft de informatie uit de e-mails bevestigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.