Top 5 langverwachte games - Hier wachten we al veel te lang op!

Article
dinsdag, 05 mei 2015 om 14:00
xgn google image
Wat is het meest frustrerende als je uitkijkt naar een game? Wanneer de ontwikkelaars niet lijken te begrijpen waarom jij de game NU wil spelen. Ze nemen alle tijd om de games te ontwikkelen en laten jou maar wachten. Dit zijn de vijf langverwachte games waarop we nog steeds wachten.

5. No Man’s Sky

No Man’s Sky werd in 2013 aangekondigd, niet erg lang geleden, maar het verdient toch een plekje tussen de langverwachte games. Die twee jaar kunnen behoorlijk lang duren als je naar de game uitkijkt. Er is nog niet veel bekengemaakt, behalve dat No Man's Sky naar de PS4 en PC komt en de game een multiplayer bevat. Daarnaast zijn enkele beelden van de game te zien.
In tegenstelling tot de meeste langverwachte games, heeft No Man’s Sky wel al een release. De game komt dit jaar nog uit. De precieze datum volgt nog.
71055

4. Fallout 4

In 2008 werd Fallout 4 aangekondigd en hierbij werd bekendgemaakt dat de game drie jaar later uit zou komen. Er volgde verschillende hints en teasers maar een definitieve release werd niet genoemd. Fans hebben veel teleurstellingen gehad toen er telkens weer geen nieuws over Fallout 4 kwam. Het grootste nieuws rondom de game was telkens dat er weer niets over verteld was op grote game evenementen.
Uiteindelijk zijn er twijfels of de game überhaupt nog wel in ontwikkeling is. We hebben inmiddels al een hele tijd niets meer over de game gehoord. Laten we hopen dat we snel meer over Fallout 4 en de andere langverwachte games horen. Misschien gebeurt dat op de komende E3 tijdens de Bethesda persconferentie, al ontbreekt de game op de uitnodiging.
71056

3. The Last Guardian

The Last Guardian werd in 2009 al onthuld door Team ICO en vlak daarna verschenen de eerste beelden. Af en toe kwamen meer details en de release zou eigenlijk eind 2011 komen. Zoals we allemaal wel weten, gebeurde dat dus niet. Voor een tijdje gingen er geruchten rond dat de game zou zijn geannuleerd, maar dit bleek niet waar te zijn, de game was slechts uitgesteld.
Sony blijft volhouden dat de game er zal komen, ze zegt zelfs dat de release dichtbij is, maar wanneer het komt is nog steeds niet duidelijk. De versie voor PlayStation 3 is geschrapt en de game is nu in ontwikkeling voor PlayStation 4.
71057

2. Agent

Of Agent nog wel in ontwikkeling is, is nog maar de vraag. De game werd aangekondigd in 2007 en het duurde tot 2009 totdat we meer van de game konden zien. Rockstar liet opvallend weinig weten tijdens de ontwikkeling van de game en daardoor gingen erg veel mensen twijfelen of de game nog steeds uit zal komen.
Een jaar geleden is de trademark van Agent verlengd, wat erop zal duiden dat de game nog steeds in de maak is. Wanneer het verschijnt is nog steeds niet duidelijk, we moeten nog wachten op meer informatie. Dit zijn wel wel gewend van deze langverwachte games.
71058

1. Half-Life 3

Half-Life 2 werd heel goed ontvangen toen het in 2004 uitkwam en fans wachten sindsdien met smacht op een derde deel van de franchise. Gabe Newell, oprichter van Valve, liet weten dat hij een goed team zoekt dat Half-Life 3 nog beter kan maken dan zijn voorloper. De lat wordt dus hoog gelegd en daardoor duurt het zo lang totdat Half-Life 3 uitkomt.
Er waren geruchten dat Half-Life 3 in 2013 zou verschijnen, maar dit werd later door een Valve stemacteur ontkracht, de game zou niet eens in ontwikkeling zijn. Inmiddels is de game wel in de maak, maar we zullen nog op een release moeten wachten. Ondertussen is de wachttijd zo lang geworden, dat Half-Life 3 op internet in tal van grappen opduikt.