Concept art voor Half-Life 3 en Episode 3 gelekt

News
dinsdag, 30 augustus 2022 om 14:30
half life 2f1594214596
Fans houden nog steeds hoop dat Valve ooit komt met Half-Life 3 of Half-Life 2 Episode 3. Die kans lijkt al een lange tijd vervlogen, maar we krijgen nu wel een glimps van de game door gelekte concept art.
David McGreavy, een Senior Producer bij 2K Games, is naar eigen zeggen een ‘Valve enthusiast’ en heeft een flinke collectie aan concept art van het bedrijf verzameld. Eerder dit jaar heeft McGreavy aangegeven dat hij bezig is met het scannen en archiveren van zijn collectie.
Daar heeft hij nu de eerste beelden van gedeeld. Op Twitter zijn nu namelijk beelden te vinden van concept art voor Half-Life 3 en Half-Life 2 Episode 3. Beide games zijn al een lange tijd geleden geannuleerd door Valve, maar fans kunnen nu wel een beeld krijgen van wat de uitgever en ontwikkelaar had gepland voor de games.

Half-Life franchise toch nog in leven

Hoewel het verhaal van Gordon Freeman waarschijnlijk nooit een vervolg zal krijgen, is Valve niet helemaal gestopt met de franchise. In 2020 kwam het bedrijf namelijk met Half-Life Alyx, een game die exclusief is te spelen door middel van een VR-bril. De titel wordt geprezen als het eerste echte avontuur dat puur voor VR-brillen is gemaakt.
Half-Life Alyx is alleen te spelen op PC, maar volgens geruchten hebben Sony en Valve een deal gesloten om de game uit te brengen voor de PlayStation VR2. Daar zullen we begin 2023 achter komen, wanneer de next-gen VR-bril van Sony verschijnt. Daarnaast werkt Valve volgens een dataminer ook aan een vervolg op Half-Life Alyx.

Populair Nieuws