ThomasTheSapling en Luuc kiezen het ruime sop in Sea of Thieves! - XGN Battle S3 #5

Article
dinsdag, 28 september 2021 om 16:00
thumbnail xgn battle 3 episode 5 youtubef1632815927
We zijn weer terug met de XGN Battle! In seizoen 3 van de videoreeks gaan we deze keer niet met één, maar twéé influencers de strijd aan. In de vijfde en laatste video schakelen we door naar ThomasTheSapling die ons het ruime sop op helpt. Hoe dat afloopt wil je natuurlijk niet missen!
In het eerste seizoen van de XGN Battle zijn we de strijd aangegaan met vThorben, terwijl in seizoen 2 de strijd met (en tegen) Yarasky losbarstte. Voor seizoen 3 pakken we het iets anders aan, want dit keer hebben we het aan de stok met Dani Visser en ThomasTheSapling. In de nieuwe aflevering van seizoen 3 is het tijd voor de finale en dat doen we met niemand minder dan ThomasTheSapling.
In de vijfde en laatste aflevering van XGN Battle seizoen 3 neemt Thomas ons mee op de woeste zeeën in Sea of Thieves. De YouTuber en XGN spelen, net als Dani Visser in de eerdere afleveringen, op de Philips 242E1GAEZ/00 gamingmonitor. De finale brengt alleen een stuk meer chaos en paniek dan verwacht.

#5: ThomasTheSapling en Luuc kiezen het ruime sop in Sea of Thieves!

Weten Thomas en Luuc hun hoofd boven water te houden? Dat zie je in de aflevering hieronder:
Dat was het alweer voor XGN Battle seizoen 3. Uiteraard willen we Thomas en Dani bedanken voor hun deelname aan het derde seizoen van de XGN Battle en Philips natuurlijk ook voor het sponseren van dit seizoen. Een aflevering gemist? Wees dan niet bang, want hieronder kun je de vier eerdere afleveringen gewoon terugkijken.

Kijk XGN Battle seizoen 3 hier terug!

Een aflevering van de XGN Battle gemist? Kijk dan hier seizoen 3 terug!
XGN Battle seizoen 3 is in samenwerking met Philips.