Deze knallers komen in oktober naar Netflix

News
dinsdag, 28 september 2021 om 15:30
pexels cottonbro 5082567f1632941190
Het is een enorme waslijst: De hoeveelheid films en series die Netflix in oktober uitbrengt. Hier zijn een paar op een rijtje.
Een paar films en series waarvan het al een tijdje bekend was dat ze naar Netflix komen zijn De Slag om De Schelde, The Office en Maid. Maar er komen ook een hoop andere nieuwe films en series bij. Ook zijn er veel nieuwe seizoenen die voor de deur staan. Al met al een hoop om naar uit te kijken in oktober.
Een Nederlandse Original die naar Netflix komt is Forever Rich. Het verhaal gaat over een opkomende rapper. Na een vernederende video van hem die viraal gaat draait hij door en moet hij zichzelf weer op het rechte pad zien te brengen. De rapper heeft niet alleen een conflict met zichzelf, maar ook de criminele wereld. Misschien geen vrolijk verhaal, maar wel leuk dat er een minder bekende Nederlandse film op Netflix komt.

Maar er komt meer naar Netflix!

Ook de stokoude serie Seinfeld komt live op de streamingdienst. Daarnaast mogen we ook genieten van de documentaire Inside Job en de spelshow The Time It Takes. Evenzeer komt er een prequel uit op Army of Death, namelijk Army of Thieves. Deze film toont Ludwig (Matthias Schweighofer) die overal in Europa lastige kluizen moet zien te kraken.
Dan een kijkje naar een andere hoek van Netflix. Want naast deze actie, drama en spannende films, series of documentaires komen er ook nieuwe anime seizoenen aan. Zo komt er bijvoorbeeld een film gebaseerd op de serie Seven Deadly Sins. De film heeft de naam The Seven Deadly Sins: Cursed by Light gekregen. Daarnaast krijgt Scissors Seven een derde seizoen en The Way of the Househusband mag seizoen twee verwelkomen.
Zit er niks voor jou tussen met de besproken titels? Bekijk dan hier de hele lijst en wie weet vind je wat jou bevalt.

Populair Nieuws