ThomasTheSapling in Minecraft Bed Wars breekt ons! - XGN Battle S3 #4

Article
dinsdag, 21 september 2021 om 16:00
thumbnail xgn battle 3 episode 4 youtubef1632146892
We zijn weer terug met de XGN Battle! In seizoen 3 van de videoreeks gaan we deze keer niet met één, maar twéé influencers de strijd aan. In de vierde video schakelen we door naar ThomasTheSapling die ons meeneemt in de wereld van Minecraft. Hoe dat afloopt wil je natuurlijk niet missen!
In het eerste seizoen van de XGN Battle zijn we de strijd aangegaan met vThorben, terwijl in seizoen 2 de strijd met (en tegen) Yarasky losbarstte. Voor seizoen 3 pakken we het iets anders aan, want dit keer hebben we het aan de stok met Dani Visser en ThomasTheSapling. In de nieuwe aflevering van seizoen 3 is het tijd voor een nieuwe uitdager, want ThomasTheSapling neemt het stokje over van Dani en dat betekent dat het tijd is voor flinke chaos.
In de vierde XGN Battle van dit seizoen neemt Thomas ons mee in de wondere wereld van Minecraft, een game die over de jaren flink veranderd is. De YouTuber en XGN spelen, net als Dani Visser in de eerdere afleveringen, op de Philips 242E1GAEZ/00 gamingmonitor.

#4: ThomasTheSapling in Minecraft Bed Wars breekt ons!

Of Luuc ook maar enige vorm van hulp biedt in Minecraft Bed Wars zie je in de aflevering hieronder:
De populaire YouTuber is alleen nog niet klaar. Minecraft was leuk, maar volgende week kiezen Thomas en Luuc voor het ruime sop in Sea of Thieves. En dat ook nog eens in de finale van XGN Battle Seizoen 3! Houd dus goed XGN.nl in de gaten voor nieuwe XGN Battle video’s.

Kijk XGN Battle seizoen 3 hier terug!

Een aflevering van de XGN Battle gemist? Kijk dan hier seizoen 3 terug!
XGN Battle seizoen 3 is in samenwerking met Philips.