Sony heeft nog een "reusachtige lijst" aan PS5 updates aanstaande

News
dinsdag, 28 september 2021 om 16:30
close up playstation 5 ps5 dualsensef1604590553
Terwijl de PlayStation 5 bijna haar verjaardag viert, is er nog genoeg aan de PS5 om te verbeteren. Daar is ontwikkelaar Sony zich ook bewust van. Dat wordt duidelijk uit een interview met Hideaki Nishino, SVP van Platform Experience bij PlayStation, op de PlayStation Blog.
Nadat eerder deze maand een grote PS5 update al verscheen, is er nog genoeg werk aan de winkel. Zo is er nog geen variabele verversingssnelheden (VRR) en wordt een native 1440p-weergave nog steeds niet ondersteund. Het zijn slechts een aantal van de manieren waarop de PS5 qua UX nog niet helemaal in orde is en daar is Sony zelf ook bewust van.

PS5 updates op basis van de feedback

Zo blijkt wel uit het interview op de PlayStation Blog. Daarin doet Nishino wat uitspraken over wat er mogelijk nog op de planning staat.

“Er staan ​​interessante, opwindende en fantastische ideeën op de lijst, maar we hebben ook de PlayStation 5 gelanceerd. We ontvangen dus een veel feedback van de community via sociale netwerken, de media, familie en vrienden. We hebben tal van lijsten met feedback."

De senior vice-president platformervaring van Sony vervolgt en geeft toe dat er nog veel te doen is, mede doordat de community hier ook naar vraagt. Naar de feedback wordt dan ook aandachtig gekeken en er wordt hard gewerkt aan de toekomstige updates. Daarnaast wordt er ook nog gewerkt aan nieuwe features die de knappe koppen achter de schermen zelf hebben bedacht. Wanneer die komen is uiteraard nog wel de vraag.

Populair Nieuws