Dani Visser geeft FIFA 21 les! - XGN Battle S3 #1

Article
dinsdag, 31 augustus 2021 om 17:00
thumbnail xgn battle 3 episode 1 youtubef1629985824
We zijn weer terug met de XGN Battle! In seizoen 3 van de videoreeks gaan we deze keer niet met één, maar twéé influencers de strijd aan. In de eerste video krijgen we les in FIFA 21 van niemand minder dan FIFA eSporter Dani Visser. Hoe dat afloopt wil je natuurlijk niet missen!
In het eerste seizoen van de XGN Battle zijn we de strijd aangegaan met vThorben, terwijl in seizoen 2 de strijd met (en tegen) Yarasky losbarstte. Voor seizoen 3 pakken we het iets anders aan, want dit keer krijgen we het aan de stok met Dani Visser en ThomasTheSapling. In de eerste aflevering van het derde seizoen nemen we het op tegen Dani in zijn meest gespeelde game: FIFA 21.
In de eerste XGN Battle van dit seizoen zal de eSporter het alleen over een heel andere boeg moeten gooien. Niet alleen gaat hij op de nieuwe Philips 242E1GAEZ/00 gamingmonitor de strijd aan tegen XGN in FIFA 21, maar ook leert hij ons de fijne kneepjes van het vak.

#1: Dani Visser geeft FIFA 21 les!

Hoe dat uitpakt voor Dani kan je nu checken in de eerste XGN Battle van seizoen 3 hieronder:

Meer XGN Battles op komst!

Deze afgang voor Luuc en waardevolle les in FIFA 21 is slechts de eerste XGN Battle in de nieuwe videoreeks. Onze competitie zal in nog vier andere video’s worden uitgestreden, waarbij naast Dani Visser ook ThomasTheSapling nog voorbij komt. In de komende aflevering laat Dani ons eerst zijn skills zien in Call of Duty Black Ops Cold War. Houd dus goed XGN.nl in de gaten voor nieuwe XGN Battle video’s!
XGN Battle seizoen 3 is in samenwerking met Philips.