Dani Visser sloopt ons in Call of Duty Black Ops Cold War - XGN Battle S3 #2

Article
dinsdag, 07 september 2021 om 17:00
thumbnail xgn battle 3 episode 2 youtubef1630592534
We zijn weer terug met de XGN Battle! In seizoen 3 van de videoreeks gaan we deze keer niet met één, maar twéé influencers de strijd aan. In de tweede video krijgen we les in Call of Duty Black Ops Cold War van niemand minder dan FIFA eSporter Dani Visser. Hoe dat afloopt wil je natuurlijk niet missen!
In het eerste seizoen van de XGN Battle zijn we de strijd aangegaan met vThorben, terwijl in seizoen 2 de strijd met (en tegen) Yarasky losbarstte. Voor seizoen 3 pakken we het iets anders aan, want dit keer krijgen we het aan de stok met Dani Visser en ThomasTheSapling. In de tweede aflevering van seizoen 3 nemen we het op tegen Dani in zijn andere favoriete game van het moment: Call of Duty Black Ops Cold War.
In de tweede XGN Battle van dit seizoen zal de eSporter alleen meer moeten kunnen dan XGN verslaan. Net als in de eerste aflevering speelt de eSporter op de Philips 242E1GAEZ/00 gamingmonitor en gaat hij niet alleen de strijd aan in Call of Duty Black Ops Cold War, maar ook leert hij ons de fijne kneepjes van het vak.

#2: Dani Visser sloopt ons in Call of Duty Black Ops Cold War!

Hoe dat uitpakt voor Dani kan je nu checken in de tweede XGN Battle van seizoen 3 hieronder:
Deze afgang voor Luuc is niet de eerste, want ook in FIFA 21 ging het al mis. Gelukkig is onze competitie nog niet voorbij, want in nog drie andere video’s wordt de strijd bepaald, waarbij naast Dani Visser ook ThomasTheSapling voorbij komt. In de komende aflevering laat Luuc eindelijk eens zijn skills zien in Rocket League. Houd dus goed XGN.nl in de gaten voor nieuwe XGN Battle video’s!

Kijk XGN Battle seizoen 3 hier terug!

Een aflevering van de XGN Battle gemist? Kijk dan hier seizoen 3 terug!
XGN Battle seizoen 3 is in samenwerking met Philips.