We leren Dani Visser Rocket League te masteren! - XGN Battle S3 #3

Article
dinsdag, 14 september 2021 om 17:00
thumbnail xgn battle 3 episode 3 youtubef1631545296
We zijn weer terug met de XGN Battle! In seizoen 3 van de videoreeks gaan we deze keer niet met één, maar twéé influencers de strijd aan. In de derde video krijgt FIFA eSporter Dani Visser dit keer een lesje van ons, namelijk in Rocket League. Hoe dat afloopt wil je natuurlijk niet missen!
In het eerste seizoen van de XGN Battle zijn we de strijd aangegaan met vThorben, terwijl in seizoen 2 de strijd met (en tegen) Yarasky losbarstte. Voor seizoen 3 pakken we het iets anders aan, want dit keer hebben we het aan de stok met Dani Visser en ThomasTheSapling. In de nieuwe aflevering van seizoen 3 nemen we het op tegen Dani in één van de favoriete games van Luuc: Rocket League.
In de derde XGN Battle van dit seizoen zal de eSporter het vuur aan de schenen worden gelegd, omdat hij zich deze keer in onbekend territorium begeeft. Waar de eSporter en XGN net als in de eerste twee afleveringen op de Philips 242E1GAEZ/00 gamingmonitor spelen is het dit keer tijd voor ons om Dani de fijne knijpjes van Rocket League te leren.

#3: We leren Dani Visser Rocket League te masteren!

Hoe dat uitpakt voor Dani kan je nu checken in de derde XGN Battle van seizoen 3 hieronder:
Voor Dani zit de XGN Battle er alweer op. Hij draagt het stokje nu over aan Thomas The Sapling. De populaire YouTuber is gespecialiseerd in Minecraft's verschillende PvP-modi en geeft ons volgende week een grote rondleiding. Dat belooft meer dan anders een flinke dosis chaos met zich mee te brengen. Houd dus goed XGN.nl in de gaten voor nieuwe XGN Battle video’s!

Kijk XGN Battle seizoen 3 hier terug!

Een aflevering van de XGN Battle gemist? Kijk dan hier seizoen 3 terug!
XGN Battle seizoen 3 is in samenwerking met Philips.

Populair Nieuws