De beste DLC van 2021 tot nu toe

Article
zaterdag, 26 juni 2021 om 9:00
assassins creed valhalla wrath of the druids children of danuf1620646587
2021 is alweer bijna door de helft gesneden en in die tijd hebben we veel nieuwe games in de consoles en PC mogen steken. Toch zijn er ook in de vorm van uitbreidingen pareltjes langsgekomen. De beste DLC van 2021 tot nu toe zetten we op een rijtje.

Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids

We trappen af met Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids. De eerste uitbreiding die via de Season Pass van Assassin’s Creed Valhalla uitkwam (en ook los verkrijgbaar is als DLC voor de game) stuurt Eivor naar Ierland. Daar staat zijn familie op hem te wachten om hem mee te slepen in een nieuw avontuur.
Met zo’n vijftien uur aan nieuwe content en een tof nieuw verhaal dat ook voor het uitspelen van de campagne speelbaar is, brengt Wrath of the Druids leuke afwisseling die spelers weer lekker in de wereld van Eivor sleept. Nieuwe vaardigheden, armor sets, wapens en natuurlijk gebieden om te ontdekken verblijden de speler dan ook zeker en als je kijkt naar hoeveel je kwijt bent voor de Season Pass is de nieuwe content je tijd meer dan waard.
final fantasy vii remake intergradef1614327381

Final Fantasy VII Remake INTERmission

Ook Final Fantasy VII Remake heeft in 2021 een nieuwe DLC gekregen. Het betreft de INTERmission, die voor 19,99 euro los aangeschaft kan worden voor wie de game in 2020 al kocht. Wie de game voor de PlayStation 5 haalt onder de naam Final Fantasy VII Remake Intergrade krijgt het nieuwe verhaal ook.
Dit keer ga je op stap met Yuffie en worden je opties als speler iets meer beperkt. In plaats van het wisselen tussen een team vol personages speel je alleen met Yuffie en beleef je daadwerkelijk alleen met haar een avontuur. Deze is het uiteraard wel waard om te spelen, maar of het verhaal een grote noodzaak is voor het hoofdverhaal valt nog te bezien.
20210319172917 1f1616575942

DOOM Eternal: The Ancient Gods Part Two

Dit jaar verscheen de tweede uitbreiding van DOOM Eternal dan ook eindelijk. Deze kwam praktisch een jaar na de release van de game uit en geeft verhaaltechnisch een prachtig slot op het verhaal van de DOOM Slayer. De snoeiharde muziek die hierbij gedurende de game door je oren knalt is dan ook weer om van te smullen, net als de toffe omgevingen.
Wel volgt de DLC een wat vaster format als het aankomt op de gameplay. Je knalt namelijk in verschillende arena’s hordes van monsters af en dat format werkt dan ook prima. The Ancient Gods Part Two doet dan ook waar DOOM Eternal goed in is en dat is snoeiharde gameplay voorschotelen die geen moment verveelt.

Nog meer plezier dankzij de beste DLC’s van 2021

De beste DLC’s van 2021 tot nu toe zorgen er dan ook steeds weer voor dat je met plezier lekker aan het spelen bent. Of het nou een paar uur aan pure kwaliteit is of dat je waar krijgt voor je geld met tientallen uren aan plezier; deze DLC’s zijn de tijd en moeite zeker waard. Wat zijn jouw favoriete DLC’s van 2021 tot nu toe? Laat het ons weten in de reacties!