Zack Snyder’s Justice League duurt meer dan 5 uur

News
donderdag, 11 maart 2021 om 12:30
justice leaguef1620826627
Volgens de Pathé Thuis website gaat Zack Snyder’s Justice League in totaal 320 minuten duren. Als je het zo uitrekent, is dat wel meer dan 5 uur. Hoe komt het dat Zack Snyder’s versie zo lang duurt in vergelijking met de originele Justice League versie uit 2017?
De originele Justice League, die in 2017 uitkwam, duurde zo’n 2 uur. Ook vrij lang, maar niks in vergelijking met Zack Snyder's versie van 2021.

Zack Snyder's Justice League

De Justice League versie van Zack Snyder komt 18 maart uit en zal in alle opzichten anders worden. Zo kunnen we Darkseid tegenkomen, Superman in zijn zwarte uniform en we kunnen zelfs Jared Leto’s Joker aanschouwen in de nieuwe versie. Iets wat we totaal niet zagen terugkomen in de versie van 2017. We kunnen dus veel nieuwe personen en dingen verwachten in Zack Snyder's versie, maar is dit echt de oorzaak dat deze film meer dan 5 uur gaat duren?
the batmanf1613463823

5 uur lange inhoud

Gezien de nieuwe aspecten die we gaan tegenkomen in Zack Snyder’s Justice League kan het inderdaad kloppen dat dit de oorzaak is van een tijdsduur van 320 minuten. Doordat de film zolang gaat duren, kunnen we een aantal grote backstories verwachten van bijvoorbeeld Cyborg en The Flash. Iets wat we maar kort in de versie van 2017 konden zien en dat in de versie van 2021 flink uitgebreid wordt.
Ook kunnen we veel uitgebreidere scènes verwachten van andere Justice League-leden zoals Superman, Aquaman en Wonder Woman. Deze scènes en backstories zijn uiteindelijk belangrijk voor het algehele verhaal en hierdoor beleef je meer emotie zodra er iets gebeurd met een karakter. Als je al die scènes bij elkaar optelt, kom je zeker op veel meer minuten uit dan de originele Justice League versie.
Ben jij blij dat Zack Snyder’s Justice League 5 uur duurt? Of wordt het volgens jou dan saai? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws