‘Aquaman 3 staat al klaar voor productie’

News
woensdag, 27 januari 2021 om 14:00
aquaman review spelen in het water was nog nooit zo goed 143514 1
Alweer een paar jaar geleden bracht DC Comics de film Aquaman uit met in de hoofdrol Jason Momoa en Amber Heard. Eind 2022 krijgt de film een vervolg, want dat verschijnt de film Aquaman 2. Maar hoewel de opnames voor de tweede film nog niets eens begonnen zijn, zou Aquaman 3 al in de startblokken staan. Wat kunnen we de komende jaren allemaal verwachten van de onderwatersuperheld?

Hoe reëel is het allemaal?

Aquaman 2 is officieel al bevestigd, maar verschijnt pas over een kleine twee jaar. Hoe reëel is het dan om nu al met zekerheid te stellen dat er een derde film komt? Enerzijds is dat zeker twijfelachtig en moeten we eerst maar eens afwachten hoe succesvol de tweede film zal zijn, maar aan de andere kant is het in Hollywood wel gebruikelijk om ver vooruit te kijken. DC zou naar verluidt erg te spreken zijn over Aquaman en zou stiekem al aan het voorbereiden zijn voor een derde film.

Wanneer kunnen we Aquaman 3 verwachten?

Nog even afwachten dus, maar de eerste voortekenen zijn in elk geval veelbelovend. Mocht Aquaman 3 er echt komen moeten we alleen nog wel even wachten. De tweede Aquaman film staat op de planning voor eind 2022 en met alle coronamaatregelen is het zeker niet ondenkbaar dat dit nog langer gaat duren. Daarnaast heeft dan al vier jaar geduurd voordat de volgende film uitkwam. Als je dat doorrekent kan het best eens zo zijn dat Aquaman 3 pas ergens in 2025 of 2026 in de bioscoop verschijnt.