Wonder Woman 3 gaat in productie bij Warner Bros

News
maandag, 28 december 2020 om 9:15
eerste wonder woman 1984 poster laat een nieuw kostuum zien 151442
In Nederland moeten we nog even wachten op de nieuwste Wonder Woman film. Maar in de VS heeft Wonder Woman 1984 een sterk eerste weekend gehad. Het succes is zelfs groot genoeg dat Warner Bros. heeft aangekondigd dat Wonder Woman 3 in productie gaat.
Ondanks dat bioscopen in de VS beperkt open zijn is Wonder Woman 1984 daar dit weekend goed geweest voor 16,7 miljoen dollar omzet, wat de wereldwijde inkomsten op 85 miljoen brengt. Op HBO Max, waar de film de komende maand ook te zien is, kwam er een record aantal gebruikers op de film af. Normaal gesproken wordt er meer verwacht van een blockbuster, maar naar omstandigheden is het voor Warner Bros. genoeg om Wonder Woman 3 groen licht te geven.

Wat weten we al over Wonder Woman 3?

De derde Wonder Woman film zal wederom geregisseerd worden door Patty Jenkins. Gal Gadot blijft de hoofdrol spelen. Warner Bros. topman Toby Emmerich laat weten dat de film het laatste deel van een trilogie zal zijn.

Jenkins wachtte niet op Warner Bros.

Hoewel het nu pas officieel is, was er al langer hoop dat Wonder Woman een trilogie zou worden. Patty Jenkins heeft de afgelopen jaren dan ook al meerdere malen laten weten een verhaal in gedachten te hebben voor Wonder Woman 3. Details zijn uiteraard nog schaars, maar wel is bekend dat de derde film zich in de moderne tijd zal afspelen.
Een beoogde releasedatum voor Wonder Woman 3 is er nog niet. Wonder Woman 1984 verschijnt na de nodige vertragingen op 20 januari 2021 in de Nederlandse bioscopen. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van het maatregelenpakket dat tegen die tijd geldt en kan dus nog veranderen.

Populair Nieuws