Zack Snyder's Justice League per ongeluk online gegaan

News
dinsdag, 09 maart 2021 om 9:00
justice leaguef1620826627
Een kijker van HBO Max kreeg een wel hele vreemde verrassing voor zijn kiezen gisteren. Toen Doug Bass via HBO Max de nieuwe Tom and Jerry film wilde kijken kreeg hij hele andere beelden voorgeschoteld. In plaats van de kat en muis kreeg hij de Justice League versie van Zack Snyder te zien. Die film was per ongeluk live gezet op de streamingdienst.
Bass wilde aanvankelijk Tom & Jerry aanzetten als achtergrondgeluid terwijl hij werkte, maar kreeg in plaats daarvan de Snyder-Cut te zien. Bass kon hierdoor het eerste uur van de Justice League film zonder enig probleem kijken op HBO Max. Tijdens het pauzeren van de film gaf de streamingdienst aan dat Tom and Jerry gekeken werd, terwijl er toch echt andere beelden voorbij kwamen. Toen Bass na een uur de film opnieuw probeerde te starten had hij pech: HBO Max had het probleem inmiddels opgelost en Tom and Jerry startte zoals het hoorde.
In de tweet van Bass is de media inmiddels verwijderd, maar de strekking van het bericht is nog altijd duidelijk:

Justice League brengt Joker en R-Rating

De nieuwe versie van Justice League is door Snyder flink bewerkt. Zo zal de film een plekje hebben voor Joker die het Batman vooralsnog moeilijk belooft te maken en een R-Rating, wat duidt op flink wat geweld en scheldpartijen. Wat Justice League nog meer brengt, is onbekend. Wel is bekend dat er geen Joss Whedon beelden gebruikt zijn voor de film en dat er geen after credits voorbij zullen komen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties