Batman en Joker strijden met elkaar in Snyder’s Justice League

News
zaterdag, 20 februari 2021 om 12:00
justice leaguef1620826627
Afgelopen week is de trailer uitgekomen van Zack Snyder’s Justice League. Een grote verrassing in de trailer is dat we een eerste glimp ontvangen van Jared Leto’s Joker. Waarom vindt Snyder het belangrijk dat de Joker in de film voorkomt?

Held-slechterik combo

In een interview met I Minutemen legt Snyder uit waarom het zo belangrijk is dat Batman en de Joker een scène samen in Justice League krijgen. Zo zegt hij dat de Batman en de Joker de ultieme combo zijn van superheld en slechterik, aangezien dit conflict centraal staat in de DC Universe. Tevens had Zack dit conflict al gepland voor de Knightmare serie. Nu Ben Affleck zijn Batman rol achterlaat is het leuk dat we toch nog een klein voorproefje krijgen van de twee aartsrivalen in 1 scène.
Deze scène gaat een visioen zijn van Batman, het gebeurd dus niet echt. Hij komt Jared Leto’s Joker tegen op een verwoeste aarde, nadat slechterik Darkseid de planeet verwoest heeft. Hij ziet hoe de wereld eruitziet als de Justice League faalt Darkseid te stoppen. De Joker zal een soort narrator rol hebben, waarin hij tegen Batman praat terwijl hij alle chaos ziet wat er om hem heen plaatsgevonden heeft.

Nieuwe versie

Zack Snyder’s Justice League film heeft visuele effecten, muziek en meer vernieuwd voor de aankomende release. Ook kunnen we nieuwe dingen verwachten zoals Superman's Black Suit, verschillende backstories van de Flash en Cyborg en een grotere rol voor Darkseid, de grootste rivaal van de Justice League. De aanpassingen die hieraan gemaakt zijn lopen op tot wel 30 miljoen dollar.
Over het algemeen zijn de meeste DC-fans enorm enthousiast voor de film. Snyder’s Justice League komt 18 maart 2021 op HBO Max te staan.

Populair Nieuws