XGN wenst iedereen een fijne Pinksteren!

News
zondag, 28 mei 2023 om 8:00
xgn google image
Het pinksterfeest heeft een christelijke oorsprong, dan vieren we het opstaan van Jezus uit zijn graf. Tegenwoordig vieren we vooral dat we een vrije dag hebben! Het is prachtig weer in Nederland, dus geniet ervan! XGN wenst jullie allemaal een fijn Pinksteren!
Vrije dagen zijn perfect om te gamen of te bingen, maar nu is het eigenlijk te mooi weer om binnen te zitten. Het is echt terrasjesweer, of voor de sportievelingen, heerlijk weer om het water op te gaan met bijvoorbeeld een surfplank of sup-board (afhankelijk van de wind).
Wie wil gaan bingen, moet bij Netflix op gaan passen, als je dat samen doet met iemand buiten je huishouden, kan je dat geld gaan kosten. Wil je toch gezellig samen kijken, dan leggen wij je uit hoe je je Netflix account nog steeds kan delen. Is alles geregeld, dan hebben we een aantal geweldige tips voor je!
Natuurlijk is vandaag ook weer de F1, dit keer die van Monaco. Wil je die gratis kijken, dan moet je vooral even hier kijken. Ook is er natuurlijk de finaleronde van het Nederlandse profvoetbal en de laatste dag van de Giro 'd Italia. Een ideale voorbereiding op de tour de France! Wil je dat zelf eens proberen, lees dan vooral eerst op tweede pinksterdag onze preview van de Tour de France 2023.
Wat je ook gaat doen, wij wensen jullie in ieder geval een heel prettig pinkster weekeinde!