Epic Games verwent gamers met mysterieuze gratis game

News
donderdag, 25 mei 2023 om 17:00
epic games store logof1652972108
De Epic Store Mega Sale gaat zijn tweede week in en daar hoort een gratis game bij. Epic hintte afgelopen dagen al op welke game dat zou zijn, maar nu is de vault open gegaan en weten we welke gratis game we kunnen scoren.
Het is donderdag en de Vault is weer open gegaan! Welke gratis game is er uit gekomen? De Epic Games Mega sale is in volle gang met nieuwe kortingen, maar ook met een nieuwe gratis game!
Epic houdt daarbij wel van een mysterie en verklapte nog niet welke game deze week gratis uitgedeeld zou worden, maar aan alle speculaties is nu een einde gekomen. Fallout New Vegas Ultimate Edition is namelijk de game die Epic deze week gratis weggeeft aan iedereen!
Afgelopen maandag maakte Epic Games het nog wat extra spannend door alvast een flinke hint te droppen, waarna het internet druk aan het speculeren ging. De hint leek al snel te leiden naar een Fallout game, waarbij Fallout New Vegas belangrijkste kandidaat leek te zijn.

Wat is de gratis game in de Epic Games Store?

Dankzij de hint van Epic Games is de verrassing inmiddels een stuk minder. Het was vooral nog de vraag of er behalve Fallout New Vegas nog meer games gratis in de Store zouden verschijnen, bijvoorbeeld als een trilogie van games.
De gratis games in de Epic Store zijn ook echt helemaal gratis. Je hoeft er niets voor te doen en geen abonnement voor af te sluiten. Je claimt de games in de Store en vervolgens zijn ze voor altijd van jou.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen. Eenmaal geclaimd kan je de games downloaden en spelen wanneer je maar wilt.
De Epic Games Store heeft nog veel meer gratis games, waaronder Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.