Steam geeft brute fantasy game gratis weg

News
zaterdag, 27 mei 2023 om 10:00
steamf1662720330
Wij houden van gratis. Wij houden van games. Wij houden van gratis games, zeker als daar grote namen mee gemoeid zijn. Steam komt ons tegemoet met een gratis game uit het Warhammer 40.000 universum.

Er zijn heel wat games uitgebracht in het Warhammer en Warhammer 40.000 universum, in heel diverse genres, van thrid person arcade actie games, tot grote Total War games en zelfs heuse MMO's. Niet elke game is een even groot succes, maar Warhammer 40.000 Gladius: Relics of War heeft een erg positieve beoordeling op Steam. Laat nu juist deze game gratis te scoren zijn!
Relics of War is de eerste 4X game gebaseerd op het Warhammer 40.000 universum en laat vier facties het uitvechten in een bloedige strijd om de macht op Gladius Prime. De wereld van Whrhammer kent geen diplomatie of handel, alles draait om de oorlog en het aanjagen van de oorlogsmachine. Je einddoel om het spel om de macht te winnen verschilt per factie, dus kijk goed hoe je je doelen kan bereiken!
Wie aan het basisspel niet voldoende heeft, kan diverse grote uitbreidingspakketten aanschaffen. De DLC pakketten lopen uiteen van spelelementen tot hele nieuwe facties, waaronder de Space Marines of de Craftworld Aeldari. Er zijn zelfs DLC pakketten die de hele spelwijze veranderen. De manier van spelen met de Adepta Sororitas wijkt enorm af van wat je gewend bent.
Warhammer 40.000 Gladius: Relics of War is nog tot 1 juni gratis te scoren bij Steam.

Nog meer gratis games

Niet alleen Steam geeft gratis games weg. Ook Epic Games geeft wekelijks gratis games weg, en deze week is dat een heel mysterieuze. Epic Games geeft wekelijks gratis games weg, maar nu is daarnaast ook de Mega Sale aan de gang.
Wie nog meer keuze zoekt in gratis games kan terecht bij Epic Games, waar Genshin Impact, Tower of Fantasy, World of Warships en de recente hit Honkai: Star Rail speelbaar zijn. Op Steam is een andere Honkai game gratis speelbaar, namelijk Honkai Imapct 3rd. De Honkai games staan bekend om uitbundige gevechten door even uitbundige dames.