Welke series zijn nu trending op Netflix?

News
zaterdag, 10 april 2021 om 14:00
netflix 5432181 1920f1658221200
Elke week zijn er wel weer nieuwe series populair, waardoor series die de week daarvoor trending waren uit het zicht verdwijnen. Deze week zijn er ook een aantal series populair, die dat al een aantal weken vasthouden. Over welke Netflix series hebben we het nu over?

1. The Serpent

The Serpent is een nieuwe limited thriller serie op Netflix, die al meerdere dagen op de troon zit van populairste serie op de streamingdienst. Deze serie vindt plaats in de jaren 70, waar de sluwe moordenaar Charles Sobhraj jaagt op reizigers die de ‘hippie trail’ ontdekken in Zuid-Azië. De serie is gebaseerd op waargebeurde verhalen.
De cast van Netflix serie The Serpent bestaat onder andere uit Tahar Rahim, Jenna Coleman en Billy Howle.
Bekijk hieronder de trailer van The Serpent:

2. Who Killed Sara?

Who Killed Sara? achtervolgt The Serpent als één van de populairste Netflix series van dit moment. Who Killed Sara? is Spaanse een crimethriller. Het verhaal gaat over Álex, die vals beschuldigd is voor de moord op zijn zus en vastbesloten is wraak te nemen en te bewijzen dat hij dit niet gedaan heeft. Daarom gaat hij opzoek naar degene die zijn zus wel vermoord heeft.
De cast van Who Killed Sara? bestaat onder andere uit Manolo Cardona, Ginés Garcia Millán en Carolina Miranda.
Bekijk de trailer van Who Killed Sara? hieronder:

3. New Amsterdam

Kun je geen genoeg krijgen van ziekenhuisseries zoals Grey’s Anatomy? Dan is New Amsterdam de geschikte Netflix serie voor jou. New Amsterdam is een dramaserie en gaat over Amerika’s oudste ziekenhuis, dat een nieuwe directeur aanneemt. Deze directeur heet Dr. Max Goodwin. Hij verandert de reputatie van het ziekenhuis en probeert levens van patiënten te redden.
De cast van New Amsterdam bestaat onder andere uit Ryan Eggold, Freema Agyeman en Janet Montgomery.
Bekijk hieronder de trailer van New Amsterdam:

Andere Netflix series die nu trending zijn

Naast de drie hierboven genoemde series, zijn er nog een aantal andere Netflix-series die het ook goed doen. Zo doet The Flash, Ginny & Georgia, The Irregulars en Blacklist het nu erg goed. Welke van deze series sta jij op het punt te kijken? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws

Laatste Reacties